Baby Thomas Отговорено Август 13, 2014 Отговорено Август 13, 2014 За броудкаст цели съм чувал много да хвалят Blue Yeti Цитирай
synchu Отговорено Август 13, 2014 Отговорено Август 13, 2014 ^^Вместо да пишеш "среден клас преамп", напиши точно кои предусилватели разбираш под това, което искаш да кажеш. Че това точно абсолютно нищо не означава. Иначе първите два микрофона в списъка вършат чудесна работа за поставената задача. Цитирай
aarab Отговорено Август 13, 2014 Отговорено Август 13, 2014 Предлагам да изчакаме питащият да каже какво разполага и тогава да мислим Цитирай
axel Отговорено Август 13, 2014 Отговорено Август 13, 2014 Питащия е казал, че му трябва микрофон а не конвертор, предусилвател или студио под наем. На мен ми е много интересно обаче за 1000 лв. какъв конвертор и микрофонен предусилвател ще си купиш ,че и за 57ца ще ти останат пари и колко пък добре ще звучи тази комбинация? Най-голямата разлика в звука идва от микрофона и после от предусилвателя . Ако смениш микрофонния кабел може да намериш по-съществена разлика от колкото ако смениш конвертора. пп: За шпулите на 7 и 57 няма да споря, защото може и да греша. Цитирай
aarab Отговорено Август 13, 2014 Отговорено Август 13, 2014 axelНека да спрем с офтопика и да дадем реален съвет на човека. Не мога да му препоръчам микрофон без да е казал какво има, иначе имамеследната ситуация: Аз му казвам, че SM7B е хубав. Той си го купува и го бодва в M-track и има слаб сигнал, много шум и нищо общо с SM7B..... после си казва: той ме метна нещо.... всеки си е прав за него си... Ако има нещо като Focusrite 2i2 или Tascam US122, SM7b или RE20 не са особено подходящи Затова, преди да му препоръчам микрофон за 1000лв. ще изчакам да каже дали има преамп, който може да захрани основните броудкаст микрофони. Цитирай
The_voice Отговорено Август 13, 2014 Автор Отговорено Август 13, 2014 (Редактирано) Взехме AKG Perception 220. Въпреки, че не е за broadcast, oт всички които пробвахме той ни хареса най-много. Aarab, "преампа" ни е D&R Airlab Mk2 Редактирано Август 13, 2014 от The_voice 1 Цитирай
axel Отговорено Август 13, 2014 Отговорено Август 13, 2014 Честито. Много приятна конзола си имате 1 Цитирай
Ogan Отговорено Август 14, 2014 Отговорено Август 14, 2014 Ако имам 1000лв ще взема sm57 и остатъка ще вкарам в преамп и конвертер и пак ще имам по-добър звук от микрофон за 700лв и нискобюджетен интерфейс all in one.... Така или иначе и за SM7B и за RE20 ще му трябва среден клас преамп,аникой не каза какъв има на разположение..... + http://www.tab-funkenwerk.com/id67.html Цитирай
Recommended Posts