kulov Отговорено Юни 21, 2017 Share Отговорено Юни 21, 2017 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kulov Отговорено Юли 1, 2017 Share Отговорено Юли 1, 2017 6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kulov Отговорено Юли 23, 2017 Share Отговорено Юли 23, 2017 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 24, 2017 Share Отговорено Юли 24, 2017 6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Claypool Отговорено Юли 25, 2017 Share Отговорено Юли 25, 2017 MASHUP - Beat It, Trooper! [iron Maiden vs. Michael Jackson] 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the pick Отговорено Юли 26, 2017 Share Отговорено Юли 26, 2017 (Редактирано) На времето тук имаше един пич от село Бойчиновци (монтанско),който постваше едни много забавни текстове и поезия?Много се забавлявах докато ги четях.Поиска ми се отново да ги прелистя...Някой да ми помогне къде се намират?Не ползвам търсачката,по простата причина че не знам точно какво да търсим...Благодаря за помоща! Редактирано Юли 26, 2017 от the pick Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 27, 2017 Share Отговорено Юли 27, 2017 (Редактирано) http://forum.muzikant.org/user/150-fifcho/ http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=60018&start=45 Редактирано Юли 27, 2017 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the pick Отговорено Юли 28, 2017 Share Отговорено Юли 28, 2017 (Редактирано) Thanks,Евтим. Редактирано Юли 28, 2017 от the pick Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Октомври 26, 2017 Share Отговорено Октомври 26, 2017 Това е много силно! Втора част на Хобо Майпа, така да се каже... 8 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Ноември 3, 2017 Share Отговорено Ноември 3, 2017 Водка за басисти? 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Ноември 27, 2017 Share Отговорено Ноември 27, 2017 8 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Декември 5, 2017 Share Отговорено Декември 5, 2017 От автофорум: Въпрос:"Здравейте! Имам Honda Accord 85-та год., двигател В18А, купе СА2. Та от няколко дена карбуратора взе да се ебава. Въпроса ми е: има ли някой схема (чертеж) на този карбуратор, или нещо подобно. Предварително Ви благодаря!" Отговор: "През 85-а на априлският пленум на ЦК на КПСС бе избран М.Горбачов. Започна перестройката. Тука наще също поеха курса. 89-та падна Берлинската стена, бай Тошо също падна. После Лукановата зима, дефицит, купони... СДС, митинзи, избори, Ж.Желев, борците. 96-та, Жан, хиперинфлация, митинзи, Костов, реформи, валутен борд. Почина майка ми... Реформи, деноминация, нови банкноти. СИК, ВИС-2.. 98-ма синът ми тръгна на училище. 99-та войната в Югославия, разведох се, приватизация, пирамиди-фараони. Настъпи 21-ви век! Падат кулите-близнаци в Ню-Йорк. После идва Царя, пак реформи, затварят енергоблокове, България в НАТО, Първанов, Станишев...Умира татко... България в ЕС. Тройната коалиция, женя се за втори път. 08-ма световна криза. Борисов-1. Обама е първият чернокож Президент на САЩ. Симеон Дянков с постната му пица, и пак реформи. Магистрали, интернет. Войната в Ирак. После в Либия. Тероризъм по цял свят. AC/DC в София! И Мадона също. Орешарски. Пеевски. Пак протести и митинзи. Оставка! Кой? Борисов-2. Реформи. Магистрали, саниране и т.н. Аварията във Фукушима. Войната в Сирия, Путин, Украйна, Крим. Цената на нефта за Барел пада драматично. Атентати в Европа. Брекзит, Тръмп, а руски хакери хакват всичко. Бежънци и мигранти...Чупя крак. Москов. Пръстови отпечатъци. Шарли Ебдо. Цунами... Ражда ми се дъщеря! Избори. Ген. Радев - Президент. Пак оставка. Нов служебен кабинет. Реформи... Корнелия Нинова и Нова Република. Да, България! Нов Световен Ред и нов бардак със стари курви,..мда. Прощавайте, ако съм пропуснал нещо.А на тази Honda, чак сега почнал да й се ебава нещо карбуратора! Ай стига бе!" 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Декември 5, 2017 Share Отговорено Декември 5, 2017 Като прочета или чуя “митинЗи”, “паркинЗи” и т.н. просто ми иде да си изповръщам червата! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 6, 2017 Share Отговорено Декември 6, 2017 (Редактирано) От реален разговор: - Защо билетите в градския транспорт все ги печатат сини, зелени, жълти, но никога червени? - Защото ако бяха червени, щеше да се наложи, да ги продават на народни цени. Редактирано Декември 6, 2017 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 12, 2017 Share Отговорено Декември 12, 2017 (Редактирано) Защо гребе тая камила? Редактирано Декември 12, 2017 от Evtim Djerekarov 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts