spongebob Отговорено Юли 25, 2010 Отговорено Юли 25, 2010 нагледни уроци как се дъри микрофон От толкова много пеене на плейбек не знаят и микрофон как се държи Цитирай
arebegai Отговорено Юли 25, 2010 Отговорено Юли 25, 2010 ^ Е,т'ва е на фотошоп сега,ама е станало забавно. Цитирай
Svanio Отговорено Юли 25, 2010 Отговорено Юли 25, 2010 Виртуалното пространство е пълно с примери за такава, давайте линкове за да се посмеем заедно. Аз започвам с тези 2 примера:едно две Номер2: Страшни ! Искам да ида на лайв Цитирай
Fallenblood Отговорено Юли 25, 2010 Отговорено Юли 25, 2010 ^ Е,т'ва е на фотошоп сега,ама е станало забавно. бе не да е на фотошоп според мене, те си знаят само как се дърВи "микрофон" и дотам а, бахмааму, сега гледам, че и тая най у десно е хванала един микрофон за ... мъдурите Цитирай
GRiND BaSTaRD Отговорено Юли 26, 2010 Отговорено Юли 26, 2010 ^ По-скоро и тя го е хванала за главнята. А тая в средата верно точно все едно дърВи "микрофона" на някой "спонсор". Цитирай
ciriljhonson Отговорено Юли 26, 2010 Отговорено Юли 26, 2010 Как се казва Мечо Пух в различните държави? Ирландия - Меч О"Пух Шотландия - Мечо МакПух Англия - Мечо Пуух Дания - Мечо Пухсен Швеция - Мечик Пухсон Норвегия - Мечо Гунар Пухяер Русия - Мечо Пухин Грузия - Мечорат Пухашвили Армения - Мечан Пуханян Китай - Ме Чо Пух Япония - Мечоши Пуханага Италия - Мечо дел Пухини Испания - дон Мечо-Мария Пухалес Бразилия - Лиуш Назарио Соуса и Лима Франсиско да Мечо - Пухиньо Германия - Хер Мечо фон Пухен Франция - Мечоас дьо Пухле Саудитска Арабия - Мечо ибн ал Насър ел Сахиб ес Пухар Камерун - Кхмечо Мбпух Иран - Мечолях Пухейни Израел - Мечосей Пухберг Ирак - Меччам Пухеин Индонезия - Мечолар Пухарто Индия - Мечира Пуханди ЮАР - Мечсън Пухела Нигерия - Мечубу Пухегбени Холандия - Мечри ван Пухкелен Белгия - Мечил де Пухилде Ливан - Мечнин Пухнан Според Лукас - Мечарт Пухейдър или Мечюк Пухайуокър (според избора на страна) Според Спилбърг - Професор, доктор, доцент, асистент, кандидат на какви ли не науки Мечиана Пухоунс Според Сервантес - Дон Пухот и Санчо Праса Цитирай
SviStyle Отговорено Юли 26, 2010 Отговорено Юли 26, 2010 Как се казва Мечо Пух в различните държави? Май само тук си го знаем като Мечо П.У.Х.(Постоянно Увиснал Х..-обот). Цитирай
Flame Отговорено Юли 26, 2010 Отговорено Юли 26, 2010 Извор: http://www.cleverbot.com/ User: Hello, is there anybody in there? Cleverbot: In where? User: Just nod if you can hear me. Cleverbot: Is there anyone at home? User: C'mon, now. Cleverbot: I can't. User: I hear you're feeling down. Cleverbot: I can ease your pain. User: Get you on your feet again. Cleverbot: Relax. User: I'll need some information first. Cleverbot: Just the basic facts. User: Can you show me where it hurts? Cleverbot: There is no pain you are receding. User: A distant ship's smoke on the horizon. Cleverbot: You are only coming through in waves. User: Your lips move, but I can't hear what you're saying. Cleverbot: When I was a child I had a fever. User: My hands felt just like two balloons. Cleverbot: Now I've got that feeling once again. User: I can't explain, you would not understand. Cleverbot: This is not how I am. User: I have become comfortably numb. Cleverbot: O.K. User: Just a little pin prick. Cleverbot: There'll be no more AHHHHHHH. User: But you may feel a little sick. Cleverbot: Can you stand up? User: I do believe it's working good. Cleverbot: That'll keep you going through the show. User: C'mon, it's time to go. Cleverbot: There is no pain, you are receding. User: A distant ship's smoke on the horizon. Cleverbot: You are only coming through in waves. User: Your lips move, but I can't hear what you're saying. Cleverbot: When I was a child I caught a fleeting glimpse. User: Out of the corner of my eye. Cleverbot: I turned to lokk but I was gone. User: I cannot put my finger on it now. Cleverbot: Well why don't you procrastinate some more and get me a pie. User: GOD FUCKING DAMMIT, CLEVERBOT, WE WERE SO FAR. Cleverbot: Thats funny! But I have to say I'm slightly offended. A little. Цитирай
Fenix Отговорено Юли 26, 2010 Отговорено Юли 26, 2010 МУХАхАХАХ пробвах го и аз, като първо написах второто изречение и не схвана и като написах първото и ми каза 'You messed up the lyrics' Цитирай
7thString Отговорено Юли 27, 2010 Отговорено Юли 27, 2010 Е не... просто нас на Балканите няма как да ни догонят! Цитирай
cecob Отговорено Юли 28, 2010 Отговорено Юли 28, 2010 Да, на Балканите е яко- http://www.youtube.com/watch?v=s5C5Zk4kobo Цитирай
Recommended Posts