Hillbilly Отговорено Юни 28, 2013 Отговорено Юни 28, 2013 Богатството на българския език“Мамка ти да еба” – би могло да значи “сега ме ядоса”, но най-често се употребява като “нервиш ме”.“Еба ли майка му” – учтивата форма на “знам ли”, употребява се за трето лице.“Ебал съм ти майката” – двузначен израз, в честия случай се употребява като “не ме занимавай с глупости”, а в учтивата форма е “не ме интересуват доводите ти”.“Бах ти мамата” – изразява учудване, употребява се предимно в разговори, значението най-често е “ти ме удиви, бе”, би могло да се тълкува и като “страшен си”.“Еба ли мама му” – използва се като отговор на въпрос, на който запитаният не може да отговори по същество. С нисък коефициент на емоция, отговорът е по-скоро рутинен.“Ба ли мааму” – същото като значение, но издава безгрижие и леко настроение.“Дали няма да ти еба майката” – е вече с приповдигнато настроение, най-вече негативно. Употребява се най-често в случаите, в които територията на питекантропа е нарушена. Силно заканителна, тази компилация от думи обикновено е начало на словесен или юмручен двубой.Заучете горните фрази и няма да имате проблем с изразните средства.“Да еба майка ти, да еба” – раздразнение, граничещо с безсилие и невъзможност към момента да се изпълни заканата.“Ебах ти майката” – форма на “не ме интересуваш повече” или “защо се опитваш да ме ядосаш”. В няколко бакшишки диалекта е с любовно значение, а в други означава удивление.“Ееееееееееееееееееее, да ти еба майката” – транслира се като “много неприятноме изненадваш в момента”.“Е сега вече ми се еба майката” – интуитивно се превежда като “изпадам в много затруднено положение”.“Ти си си ебал майката” – обръщение, издаващо възхита.“Майката си е ебало” – определя положение, най-често – силно негативно.“И си еба майката” – всичко свърши 5 Цитирай
Svanio Отговорено Юни 28, 2013 Отговорено Юни 28, 2013 @travelcaster2 Лафът е Google е жена - винаги когато почна да казвам нещо започва да ми довършва изреченията! 3 Цитирай
Mefistofel82 Отговорено Юни 30, 2013 Отговорено Юни 30, 2013 http://petel.bg/GLASUVAHA-ZA-VOKALISTA-NA----METALIKA----ZA-KMET-NA-VARNA--FOTO--__43948 1 Цитирай
Planeswalker Отговорено Юли 1, 2013 Отговорено Юли 1, 2013 (Редактирано) Време беше!! Няма басистите да смe всe най-зян, я!! Редактирано Юли 1, 2013 от Planeswalker Цитирай
Recommended Posts