Hillbilly Отговорено Май 31, 2013 Share Отговорено Май 31, 2013 Сега се сещам за един весел пънк(ар),който в края на соца ,като бяха модерни чашки с течен шоколад се беше нанесъл до някакви гъзари в лъскава столична сладкарница,вади същата чашка от пликче,но с лайно в нея и забива лъжичка в него,уж ще го яде. . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emosms Отговорено Май 31, 2013 Share Отговорено Май 31, 2013 В крайна сметка, се оказах много разочарован от репортажа...Бареков има едно миниатюрно ако на дънките, не е омазан целия :( Само някакви тиради и предъвкване на темата от негова страна. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vanboy Отговорено Май 31, 2013 Share Отговорено Май 31, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZNM0ENUCO5I 6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
9182 Отговорено Май 31, 2013 Share Отговорено Май 31, 2013 ^ Bad Ass Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
travelcaster2 Отговорено Май 31, 2013 Share Отговорено Май 31, 2013 Да научим нотите на всички струни. Трудоемка работа. За сега сме стигнали до средата на 2-та струна (силно казано). Но като видях това свят ми се изви. И няма точки между праговете! 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bmo Отговорено Май 31, 2013 Share Отговорено Май 31, 2013 ^^^^ Сигурно в мен има нещо расистко, но не съм очаквал от афроамериканци да пеят точно Бон Джови и Юритмикс. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ciriljhonson Отговорено Май 31, 2013 Share Отговорено Май 31, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=DaPEEEg79ik 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
travelcaster2 Отговорено Юни 1, 2013 Share Отговорено Юни 1, 2013 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Юни 1, 2013 Share Отговорено Юни 1, 2013 Абе аз ли не съм добре нещо,ма откога смениха датата,винаги е било на 2-ри,пък май сме първи,така си мисля.. http://www.segabg.com/article.php?id=650947 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
astagator Отговорено Юни 1, 2013 Share Отговорено Юни 1, 2013 Да научим нотите на всички струни. Трудоемка работа. За сега сме стигнали до средата на 2-та струна (силно казано). Но като видях това свят ми се изви. И няма точки между праговете! Кажи ми, че се шегуваш! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sardaesox Отговорено Юни 1, 2013 Share Отговорено Юни 1, 2013 "..А,не - чети коментарите,аз вече събудих жената от смях - http://www.segabg.com/article.php?id=650746.." Коментарите са култови наистина Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
travelcaster2 Отговорено Юни 1, 2013 Share Отговорено Юни 1, 2013 Да научим нотите на всички струни. Трудоемка работа. За сега сме стигнали до средата на 2-та струна (силно казано). Но като видях това свят ми се изви. И няма точки между праговете! Кажи ми, че се шегуваш! Разделът е шеговит. Самоиронията е шега. Но това, което искам да кажа с тази шега е много сериозно. Опознаване на грифа Това безглаголно изречение е заглавие на важна тема при музикалното обучение. Когато свирех цигулка ме товареха със свирене на етюди. Доказан автор на етюди е Черни. Етюдите са композирани така, че се обиграваш и овладяваш много техники на свирене. След свирене на етюди с години си готов с лекота да свириш по-сложни партии или пиеси. Често се случва да ги свириш в момента на четене на нотния текст. Прима виста. Щом ги свириш с лекота имаш възможност да обърнеш внимание на агогиката. Повечето съфорумници са китаристи и басисти. Те са самообучаващи се. Като знам каква огромна празнина има в наличните учебни помагала за тези инструменти ми се иска да подскажа, че сами трябва да си композираме етюди. В самостоятелната работа в къщи при разсвирване (много интимна дейност) да си налагаме да свирим етюди. Не само секвенции, а цели етюди. Станах досаден и спирам. Иначе ще свирим rambling неща и ще си жулим пентатониката там, където трябва и където не трябва... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Юни 2, 2013 Share Отговорено Юни 2, 2013 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Юни 2, 2013 Share Отговорено Юни 2, 2013 (Редактирано) Обърнете внимание на диска... Редактирано Юни 2, 2013 от Parni_Valjak 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Юни 3, 2013 Share Отговорено Юни 3, 2013 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts