Lathron Отговорено Ноември 8, 2012 Отговорено Ноември 8, 2012 ^ По този повод: http://www.youtube.com/watch?v=Uij9bOFzyRA 2 Цитирай
vanboy Отговорено Ноември 12, 2012 Отговорено Ноември 12, 2012 (Редактирано) Реални показания на участници в ПТП - "Тръгвайки на работа в 7 тази сутрин, изкарвайки колата от гаража на улицата, се сблъсках с автобус. Автобусът беше подранил с 5 минути." - "Инцидентът стана, защото с едното око наблюдавах камиона отпред, с второто - пешеходеца, и с другото - колата отзад." - "Започнах да намалявам скоростта, но колите отпред бяха по-неподвижни, отколкото мислех." - "Не знаех , че ограничението на скоростта е валидно след полунощ." - "Колата пред мен блъсна пешеходеца, но той се изправи, затова го блъснах и аз." - "Другият автомобил се сблъска с моя, без да даде предупреждение за намерението си." - "Ударих се в неподвижен камион, който идваше отсреща." - "Пешеходецът ме блъсна и отиде под колата ми" - "В опит да убия муха, се ударих в стълб." - "Невидим автомобил се появи от нищото, удари колата ми и изчезна." - "Бях изхвърлен от колата, когато тя се отклони от пътя. По-късно бях намерен в канавката от някакви крави." - "Мислех, че прозорецът ми е свален, но открих, че е вдигнат, когато подадох глава през него." - "Бях карал автомобил от 40 години, когато заспах на волана и катастрофирах." - "Когато наближих кръстовището, изведнъж се появи знак на място, където знак "стоп" никога не се беше появявал преди." - "За да избегна удар в бронята на колата отпред, ударих пешеходец." - "Казах на полицаите, че не съм пострадал, но след като махнах шапката си, открих, че имам фрактура на черепа." - "Бях сигурен, че старецът няма да успее да стигне до другата страна на пътя, когато го блъснах." - "Пешеходецът нямаше представа накъде да бяга, докато го прегазвах." - "Непряката причина за инцидента беше нисък човек в малка кола с голяма уста." - "Стълбът се приближаваше. Опитах да го избегна, но ударих предната му страна." - "Опитвах да се науча да карам със серво. Завъртях волана колкото сметнах за необходимо и се оказах в друга посока, карайки срещу движението." - "Изкарвах колата от гаража на задна, както обикновено, когато бях ударен от другата кола на същото място, където бях удрян няколко пъти преди." - "Когато видях, че не мога да избегна сблъсъка, натиснах газта и катастрофирах в другата кола." - "Инцидентът стана, когато предната дясна врата на колата зави без да подаде сигнал." - "Никой не беше виновен за инцидента, но той никога нямаше да стане, ако другият шофьор беше внимавал." - "Пешеходецът побегна към тротоара, но аз го уцелих." - "Инцидентът стана, когато опитвах да си възвърна контрола над колата, насочвайки я към другото превозно средство." Според мен всички трябва да бъдат оневинени!! Редактирано Ноември 12, 2012 от vanboy 2 Цитирай
travelcaster2 Отговорено Ноември 17, 2012 Отговорено Ноември 17, 2012 Бабичка свири блус с ел. крушка... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dAobIpnkCNw#! Цитирай
7thString Отговорено Ноември 18, 2012 Отговорено Ноември 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=v4A_18kf4PY Цитирай
Svanio Отговорено Ноември 18, 2012 Отговорено Ноември 18, 2012 (Редактирано) Нали знаете вица за българите в пирамидата... Май е дошъл от... Торбичките вече са с пари, а неграмотността винаги ще си остане безплатна... Редактирано Ноември 18, 2012 от buy&sell 1 Цитирай
presly Отговорено Ноември 19, 2012 Отговорено Ноември 19, 2012 (Редактирано) Бабичка свири блус с ел. крушка... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dAobIpnkCNw#! Само че НЕ е блус, а доста известна (отдавна, мноого отдавна) песен " Я люблю тебя, жизнь" Редактирано Ноември 19, 2012 от presly Цитирай
Hillbilly Отговорено Ноември 19, 2012 Отговорено Ноември 19, 2012 Интересен текст..Обичам те живот,надявам се да е взаимно.., под мъдрото ръководство на Йосиф Джугашвили и АК-47 опрен у главата,предполагам е писан спонтанно 1 Цитирай
presly Отговорено Ноември 19, 2012 Отговорено Ноември 19, 2012 Автора на текста не вярвам много да са му опирали АК-то у главата.... Даже е жив и до днес http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B0%D0%BD%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%B8%D0%BD Цитирай
travelcaster2 Отговорено Ноември 19, 2012 Отговорено Ноември 19, 2012 Грешката е моя, съжалявам. Не се заслушах какво свири. Авторът на клипа написал блус. Presly е прав. "Я люблю тебя, жизнь" Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Ноември 20, 2012 Отговорено Ноември 20, 2012 Малко извън темата , но и не съвсем... Тези препратки ме накараха да прегледам няколко клипа с Марк Бернес. Накрая стигнах и до "Бащата на войника", със Серго Захаридзе... Уж само да хвърля поглед, а не се отделих до края! За сетен път се убеждавам, че няма значение от къде са творците. Няма значение и на чия страна са се сражавали обикновеНите хора, като нас. И Марк и Серго са велики! А падналите в мръсните войни на диктаторите хора, са достойни и заслужават уважение! 1 Цитирай
7thString Отговорено Ноември 20, 2012 Отговорено Ноември 20, 2012 Така е, във войните единствения победител е смъртта. Цитирай
Recommended Posts