johniebgood Публикувано Май 24, 2009 Публикувано Май 24, 2009 Виртуалното пространство е пълно с примери за такава, давайте линкове за да се посмеем заедно. Аз започвам с тези 2 примера: едно две Цитирай
billymilano Отговорено Май 24, 2009 Отговорено Май 24, 2009 ААААААААААААА ЩЕ УМРААААААААААААААА!!! ВИЖТЕ ПИАНИСТЧЕТО КАКВА ХОРЕОГРАФИЯ ОБАЖДА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Цитирай
kolega Отговорено Май 24, 2009 Отговорено Май 24, 2009 Дам и аз си мислех да го постна някъде тва второто Клавирисчето е идол Истината е, че тва чалгарско мотивче не ми излиза от главата от 2 дни Цитирай
the_gorer Отговорено Май 24, 2009 Отговорено Май 24, 2009 И някой селтак в описанието на видеото е написал на латиница: "Гледайте йониката!" Думата "йоника" е гаранция за завършен с отличие селколеж. 4 Цитирай
ludmata Отговорено Май 24, 2009 Отговорено Май 24, 2009 (Редактирано) Наскоро ми се наложи да си остава колата в сервиз и тогава това ми беше лаит мотива. За тез които не могат да фанат "песента" ето текста Редактирано Май 24, 2009 от ludmata Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Май 24, 2009 Отговорено Май 24, 2009 И някой селтак в описанието на видеото е написал на латиница: "Гледайте йониката!"Думата "йоника" е гаранция за завършен с отличие селколеж. И да искам, не мога да го кажа по - добре. А иначе - падна смях, определено. Цитирай
Whatever Отговорено Май 24, 2009 Отговорено Май 24, 2009 И някой селтак в описанието на видеото е написал на латиница: "Гледайте йониката!"Думата "йоника" е гаранция за завършен с отличие селколеж. Всъщност пише "gledai te vnimatelno ionikara" А Weird Al е култов Цитирай
Unchained Отговорено Май 24, 2009 Отговорено Май 24, 2009 Ето едно примерче за грамотност: az skanirah 6 sp1ti za virosa i nemi otkri nikaf :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: zemete si iztalnete hubavi antivirosni Доста често срещам подобни коментари, особено под торенти и видео клипове и даже много обичам да си ги чета, разпускащо е Цитирай
Guest Отговорено Май 24, 2009 Отговорено Май 24, 2009 ^, трябваха ми 3 прочита за да разбера за какво всъщност става дума. Песничката на Weird Al е много яка, слушал съм я и преди, мерси за припомнянето! Повечето му песни са достойни за тази тема. Мен ме кефят коментари из торенти, пълни единствено с емотиконки или десет пъти повторено "daite serial plsplspls", като серийния номер е два поста по-нагоре. Клипчето с най-вулгарната песен скоро ще стане viral video.. Цитирай
MARK B Отговорено Май 25, 2009 Отговорено Май 25, 2009 Да се смея ли ? Да плача ли? Когато видиш имотни господа да празнуват и като докарат оркестър "Уиски хем кола" става много особенно! Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Май 25, 2009 Отговорено Май 25, 2009 (Редактирано) А ето го тва с йоникара, в оригинал (на сръбски мангал): A ето и нещо наистина сполучливо като ебавка: Редактирано Май 25, 2009 от Kurt Uvash Цитирай
Bozzich Отговорено Май 30, 2009 Отговорено Май 30, 2009 Тези, освен всичко друго, са жестоки класически музиканти. И ме накараха да цвиля от смях И на шестото гледане. 2 1 Цитирай
VLADOi Отговорено Май 30, 2009 Отговорено Май 30, 2009 "gledai te vnimatelno ionikara" Тоя пич е (или поне миналото лято беше) келнер в една кръчма в Скопие Цитирай
sa6tiat Отговорено Май 30, 2009 Отговорено Май 30, 2009 http://vbox7.com/play:8094d9d7 Враца обича КАТ! И обратното! Цитирай
Recommended Posts