Heartman Отговорено Март 16, 2017 Отговорено Март 16, 2017 Онзи от по-горе пак го е пуснал тоя "Лес Пол" и пак не пише че е ментак. Много е грозна тая форма като се загледаш няма нищо общо с лес пол. Цитирай
Jim-ph Отговорено Март 16, 2017 Отговорено Март 16, 2017 ^ с него току що говорих, той няма представа как да се отличи. Изпратих му обща информация Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 17, 2017 Отговорено Март 17, 2017 Добре,я обясни защо всички японски копия на ЛП са черни?Пипнах две в магазина в София- да добре звучат,наистина(,аз не ги включвам в усилвател,слушам акустиката/дървото как е) 1 Цитирай
ivko1985 Отговорено Март 18, 2017 Отговорено Март 18, 2017 А какво ще кажете за този "американец" за 600 лв. - https://www.bad_link/ad/fender-stratocaster-ID6E31T.html#cd7d6660d6? Цитирай
Jim-ph Отговорено Март 18, 2017 Отговорено Март 18, 2017 Добре,я обясни защо всички японски копия на ЛП са черни?Пипнах две в магазина в София- да добре звучат,наистина(,аз не ги включвам в усилвател,слушам акустиката/дървото как е) не всички. Виж тази например от лична ми колекция. Къстъми почти всички са черни (а не е ли така при гибсона?), от стандарти японци явно харесват черри/клоун бърст. В този магазин са две мои бивши китари. Не са лоши, средни серии 50.000¥ примерно като гибсон студио или подобно, има и по-удачни (ама не задължително от по-скъпи). Срещат се японски лп къстъм в бял цвят, ама винаги са по-скъпи (Randy Rhoads модели, имат и доста значителна разлика от обикновен лп, по-дебели и по-тежки са). Бял цвят също се среща рядко защото много трудно се съхранява, лепенки и мръсна поверхност много лесно прави го мрърсно-шарено-бял, и ги често евентуално шкурят в "натурал". Също и след ценов диапазон в 100k¥ почти никакви черни китари няма, само бърстове с истински флейм топ, както и при big brother. У нас тука в БГ такива серии - няма, много над 2000usd вървят сега. При Токай например черни въобще почти няма, в същия магазин има един между другото, не съм го пробвал обаче. Цитирай
kontrol Отговорено Март 28, 2017 Отговорено Март 28, 2017 Здравейте колеги, какво мислите за това... въпреки че няма доста снимки... https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0-17788066/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BC-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-gibson-sg-special Цитирай
ciriljhonson Отговорено Март 28, 2017 Отговорено Март 28, 2017 Ако питаш дали е американска? Американска е! Цените на тези китари варират около 500-700$, така че и цената и е добра. Цитирай
Jim-ph Отговорено Март 28, 2017 Отговорено Март 28, 2017 има и още един сг спешл при Илиан с много по-интересни екстри - ако побързаш Цитирай
kontrol Отговорено Март 29, 2017 Отговорено Март 29, 2017 Американец.... със "загладени позиции"....? и е нова....... абе що не си ...... и двамата... БЛАГОДАРЯ! Цитирай
Jim-ph Отговорено Март 29, 2017 Отговорено Март 29, 2017 Американец.... със "загладени позиции"....? и е нова....... абе що не си ...... и двамата... БЛАГОДАРЯ! какво искаш да кажеш тука? Цитирай
ciriljhonson Отговорено Март 29, 2017 Отговорено Март 29, 2017 kontrol-чо, нещо не те разбрах, относно многоточията!? Внимавай! Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 29, 2017 Отговорено Март 29, 2017 Най- малкото е несириозо да пуснеш Гибсън за продажба без да снимаш главата със серийния номер отзад.. Цитирай
ultramega Отговорено Март 30, 2017 Отговорено Март 30, 2017 Китарата може да е всякаква, но човека гарантира че върви с "оригиналем каиш":) Заглаждането на позиции пък си е екстра ... Извън шегата , смятам че китарата си е оригинална и няма фалш тук . Цитирай
ciriljhonson Отговорено Март 30, 2017 Отговорено Март 30, 2017 (Редактирано) Единственото което не ми харесва са зле поставените капачки (обърни внимание на bridge-a) и винтчетата на pickguar-да(не са оригинални). Не съм адвокат на човека, нито го познавам, но съм засичал негови инструменти из мрежата. Фен на Gibson и Marthin, поне продава китари от тези марки. Начина по който борави с термините, говори за човек който се занимава любителски с музика. Което вероятно означава, че инструментите му са домашни и пазени. Загладените позиции ги разчитам, като полирани такива(който си е купувал нов Gibson ще разбере), а думата каиш се използва от неговото поколение по често, отколкото колан(човека е около 60-те). Малински, прав си за снимката на главата. Обаче, ако си купувач и истински те интересува китарата,това може да се промени с много малко усилие. Редактирано Март 30, 2017 от ciriljhonson 2 Цитирай
Ламби Отговорено Март 30, 2017 Отговорено Март 30, 2017 Новата продукция е съобразена с възможностите на купувачите. Цитирай
Recommended Posts