ultramega Отговорено Април 4, 2016 Отговорено Април 4, 2016 На едната ключовете са наредени малко по-добре отколкото на другата 2 Цитирай
Heartman Отговорено Април 4, 2016 Отговорено Април 4, 2016 (Редактирано) Страшни ментаци.На мен ми свалиха обява понеже бях писал че е копие на едикво си.Докладвах тая обява на уж оригиналния Фендер ама никой нищо не направи.Знам че няма смисъл тука да обсъждаме неща от други базари,обаче може и някой да се излъже, ако не разбира много. Този също е добър Редактирано Април 4, 2016 от Heartman 1 Цитирай
badValue Отговорено Април 5, 2016 Отговорено Април 5, 2016 ...близо само дето е с пластмасов нът ... Цитирай
DaftFunk Отговорено Април 5, 2016 Отговорено Април 5, 2016 Това имитация на Ингви сигничър ли е ? Цитирай
badValue Отговорено Април 5, 2016 Отговорено Април 5, 2016 ... ами какво да е ... цвят, подпис, скалопиране... дори са му сложили и допълнително прагче(за "нуждаещите" се) Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 5, 2016 Отговорено Април 5, 2016 Нема страшно,новото поколение няма да ги различава ..леле ,пипнах един китайски стратокастър - е,това звучи по зле от имам един скуайър булет ,заеби.. 1 Цитирай
ciriljhonson Отговорено Май 8, 2016 Отговорено Май 8, 2016 Не коментирам качествата на инструмента, но обявен като FENDER Stratocaster от 70те Vintage Relic, е повече от некоректно.Има множество неточности и признаци, които категорично го различават от оригинал. По скоро това е японска реплика с различни интервенции и "подобрения", вероятно наистина датираща от '70/80-те. http://bazar.muzikant.org/fender-stratocaster-%D0%BE%D1%82-70%D1%82%D0%B5-vintage-relic,219780.html 2 Цитирай
Heartman Отговорено Май 8, 2016 Отговорено Май 8, 2016 ^ И аз го видях и се зачудих как е оставена такава обява в базара.Доста разлики има от 70-тарски фендер. Главите на 70тарските са големи.Тази е малка и като гледам е от две парчета дърво поне.Стикера да не говорим колко е зле.Такива държачи за струните не съм виждал на никакъв фендер (string tree)Ключовете са като на първия ми скуаер.Металната плочка отзад която държи грифа с 4 винта е като от кремона или орфей.Тремолото е на вид като скуаерско,а зад него има странно пространство.Пластмасовата платка която покрива пружините е със супер остри ръбове.Въобще не бих дал 300 лв за тая китара, а е обявена за 2000. 2 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Май 8, 2016 Отговорено Май 8, 2016 Не знаех, че Фендер слагат тремоло Lo Pro Edge на Ibanez - разгледайте и тази обява, пак от нашия базар : http://bazar.muzikant.org/fender-stratocaster-usa-2001%D0%B3-%D0%9B%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%A1%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F,219599.html 1 Цитирай
Jim-ph Отговорено Май 8, 2016 Отговорено Май 8, 2016 Прилича според мен на една от модели Musima; ето вижте - http://www.strat-talk.com/threads/latest-acquisition-a-musima-made-in-gdr.115286/ анкера е съвсем съща конструкция, форма на грифа и други неща тази обява е разчитана на съвсем някакъв 146% селянин, ама въпреки не мисля че някой слеп и глух купувач да има 2000лв. Доста е глупаво да се вземе подобно много грубо направено условно-копие да правиш подобна оферта. С модифициран и пренаправен Fernandes спагетти или камък-лого щеше да стане по-убедително. Поздрави и внимавайте! 1 Цитирай
musicman Отговорено Май 9, 2016 Отговорено Май 9, 2016 Първата обява е свалена. Втората, аз разбирам, че той си го е слагал този флойд роуз, както и адаптерите. Но съм я смъкнал ще го помоля да уточни какво точно е пипал. Цитирай
Jim-ph Отговорено Юли 4, 2016 Отговорено Юли 4, 2016 (Редактирано) http://bazar.muzikant.org/Японска-китара-greco-les-paul-model,223315.html нямам представа кой е бил това от началото, но греко никога не са произвеждали такъв модел, нито в 70ти, нито в 80ти, и дори сега. Имаше леко подобна Ари Про 2 РЕ, но тя е много висок клас на инструмент, и само от далеч прилича като форма. Редактирано Юли 4, 2016 от Jim-ph Цитирай
menaka Отговорено Юли 5, 2016 Отговорено Юли 5, 2016 Много малко вероятно това да е японско Греко (има корейски и китай). Нека автора на обявата снима адаптерите от вътрешната страна, тъй като твърди, че са оригиналните (японските имат специфично обозначение). Цитирай
Jim-ph Отговорено Юли 5, 2016 Отговорено Юли 5, 2016 не не, корейски греко също нямали толкова адски форми като тази китара. Абсолютно, по никакъв начин. и японски адаптери в повече случаи нямат никакви обозначения. Цитирай
iliev.p Отговорено Юли 5, 2016 Отговорено Юли 5, 2016 Пичове евала за бдителността която проявявате! Явно "един гледа сватба, друг брадва"! Цитирай
Recommended Posts