Jump to content
Българският форум за музиканти

Megadave - Symphony Interrupted


Recommended Posts

Кво му е по доброто,тоя луд ли е или няма озвучител,като изцепиш високите на маршъла се вписваш добре в рок банда,но тук случея не е такъв,дай мидъл буст и ниски за да се впишеш в картината с другите музиканти,(не коментирам свиренето,че не мога да свиря в такъв стил) ,може да е въпрос на виждане ,но звучи гадно..

Е,никога не е късно да станеш за резил - народна поговорка :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Според мен Кольо е обобщил нещата. Колкото и добър метъл китарист да си, ако си истински музикант следва да си наясно че музиката на Вивалди НЕ Е просто поредното поле за шрединг. Ако не си наясно, значи си загубил всякаква връзка с кораба майка. Всяка жаба да си знае гьола и да не излиза от него.

 

Ето и другия полюс - един пример за интерпретация на произведение на Бах (пак предкласика) от великолепни музиканти, демонстриращи както техника, така и свой прочит, хумор, закачка....абе всичко което може да направи интерпретацията интересна.

 

Редактирано от jabs
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Не знам какви са причините за лошото  представяне ,но някак си ми се ще да вярвам,че има основателно оправдание и то без изобщо да съм  почитател на  Дейв Мъстейн.  Просто не искам да приема , че шоу бизнеса чак толкова  произволно  избира кой да е печеливш :)
 

 

https://www.youtube.com/watch?v=fr31_iX_6tA

Редактирано от ultramega
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е произволно в шоубизнеса.Той парите си не ги е спечелил със свирене на класическа музика,а на траш метъл.Продажбите на албуми не са случайна работа,а сега след като има парите е решил да се направи на интересен, понеже и други видни китаристи са свирили със симфоничен оркестър.Обаче не би трябвало да е толкова неподготвен.Направо съжалявам феновете които са си дали парите да слушат тази отврат на живо. :thumbdown:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Човека яко се друса още от създаването на Мегадет,не знам дали има кръв в наркотиците още......,така че е вярно,че кораба-майка го е "отстрелял" отдавна или по-скоро той себе си от него.Жалкото е,че очевидно добър музикант и композитор пропада до такова ниво,но дрогата и алкохола не са простили на никой.Все пак нека не омаловажаваме постигнатото от него,с което едва ли някой в този форум може да се похвали.НО все пак ,лай..то си е л...но ....и смърди. :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе гледах преди време някакви ДВД-та на Мегадет и бях впечатлен от техниката на Мъстейн.

 

В тези кадри обаче техниката му на свирене не е просто лоша - тя липсва.

Звученето също е пълен отврат.По-зле от училищен рецитал през перестройката.

Половината от цигуларите биха го изсвирили по-добре това.

 

По принцип тоя го раздава малко стеснителен, ама такива си стоят вкъщи.

 

п.с. - иначе усещането да си по-добър китарист от Дейв Мъстейн е приятно.

 

п.п.с. - интересно ми е да видя физиономиите в лагера на Металика - толкова е жалко това представяне, че може би дори и на тях не им е било смешно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А бе, то е пълно из нашите ширини с китаристи, кой по-добър от Мъстейн, кой по-добър от Хамет, ама накрая все излиза, че са най-добрите главно в блока си. Та, малко скромност никога не е излишна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.