Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Кво му е по доброто,тоя луд ли е или няма озвучител,като изцепиш високите на маршъла се вписваш добре в рок банда,но тук случея не е такъв,дай мидъл буст и ниски за да се впишеш в картината с другите музиканти,(не коментирам свиренето,че не мога да свиря в такъв стил) ,може да е въпрос на виждане ,но звучи гадно..

Е,никога не е късно да станеш за резил - народна поговорка :lol:

Отговорено (Редактирано)

Според мен Кольо е обобщил нещата. Колкото и добър метъл китарист да си, ако си истински музикант следва да си наясно че музиката на Вивалди НЕ Е просто поредното поле за шрединг. Ако не си наясно, значи си загубил всякаква връзка с кораба майка. Всяка жаба да си знае гьола и да не излиза от него.

Ето и другия полюс - един пример за интерпретация на произведение на Бах (пак предкласика) от великолепни музиканти, демонстриращи както техника, така и свой прочит, хумор, закачка....абе всичко което може да направи интерпретацията интересна.

Редактирано от jabs
Отговорено (Редактирано)

Не знам какви са причините за лошото  представяне ,но някак си ми се ще да вярвам,че има основателно оправдание и то без изобщо да съм  почитател на  Дейв Мъстейн.  Просто не искам да приема , че шоу бизнеса чак толкова  произволно  избира кой да е печеливш :)

https://www.youtube.com/watch?v=fr31_iX_6tA

Редактирано от ultramega
Отговорено

Не е произволно в шоубизнеса.Той парите си не ги е спечелил със свирене на класическа музика,а на траш метъл.Продажбите на албуми не са случайна работа,а сега след като има парите е решил да се направи на интересен, понеже и други видни китаристи са свирили със симфоничен оркестър.Обаче не би трябвало да е толкова неподготвен.Направо съжалявам феновете които са си дали парите да слушат тази отврат на живо. :thumbdown:

• 2 weeks later...
Отговорено

Човека яко се друса още от създаването на Мегадет,не знам дали има кръв в наркотиците още......,така че е вярно,че кораба-майка го е "отстрелял" отдавна или по-скоро той себе си от него.Жалкото е,че очевидно добър музикант и композитор пропада до такова ниво,но дрогата и алкохола не са простили на никой.Все пак нека не омаловажаваме постигнатото от него,с което едва ли някой в този форум може да се похвали.НО все пак ,лай..то си е л...но ....и смърди. :greenball:

Отговорено

Абе гледах преди време някакви ДВД-та на Мегадет и бях впечатлен от техниката на Мъстейн.

В тези кадри обаче техниката му на свирене не е просто лоша - тя липсва.

Звученето също е пълен отврат.По-зле от училищен рецитал през перестройката.

Половината от цигуларите биха го изсвирили по-добре това.

По принцип тоя го раздава малко стеснителен, ама такива си стоят вкъщи.

п.с. - иначе усещането да си по-добър китарист от Дейв Мъстейн е приятно.

п.п.с. - интересно ми е да видя физиономиите в лагера на Металика - толкова е жалко това представяне, че може би дори и на тях не им е било смешно.

Отговорено

А бе, то е пълно из нашите ширини с китаристи, кой по-добър от Мъстейн, кой по-добър от Хамет, ама накрая все излиза, че са най-добрите главно в блока си. Та, малко скромност никога не е излишна.