Signal- Публикувано Юни 8, 2014 Публикувано Юни 8, 2014 Здравейте! Понеже искам да направя нещо като подарък на приятелката ми, та реших да й изсвиря една романтична и нежна песен, но не се сещам за нищо в този момент. Може ли да ми помогнете? Искам да бъде нещо романтично, чувствително, красиво, нежно…
Георги Тотев Отговорено Юни 8, 2014 Отговорено Юни 8, 2014 Slayer - Raining blood, Sabaton - Ghost division, Judas Priest - Painkiller, Pantera - Walk, Slipknot - Psyhosocial, Iron Maiden - Fear of the dark, Megadeth- Symphony of destruction, Sistem of a down - Toxicity и т.н и т.н. Бах, човек ти не можеш ли сам да прецениш, кое можеш да изсвириш, каквото и да и подариш ако те "обича" ще оцени жеста! 4
НиколайGK Отговорено Юни 8, 2014 Отговорено Юни 8, 2014 (Редактирано) Slayer - Raining blood Влязох в темата да дам това предложение :/ Редактирано Юни 8, 2014 от НиколайGK
genatawa Отговорено Юни 8, 2014 Отговорено Юни 8, 2014 (Редактирано) Може и с тази да пробваш... Нещо още по-нежно ако искаш ето вече наистина. Kansas - Dust In The Wind Атлас - Кукла Редактирано Юни 8, 2014 от genatawa
mousse Отговорено Юни 8, 2014 Отговорено Юни 8, 2014 Изсвири й най-известното парче за класическа китара - Romance De Amor. Не случайно е толкова популярно. Винаги се харесва страшно много. https://www.youtube.com/watch?v=V8ovYQ7D_Vs - основната тема е от 0:20. 1
Icarus Отговорено Юни 8, 2014 Отговорено Юни 8, 2014 Пробвай с "Най-щастливият ден" на Контрол Хепи таймс, хепи таймс
Annonnymоus Отговорено Юни 8, 2014 Отговорено Юни 8, 2014 (Редактирано) Изсвири й Wonderwall. Всеки трябва да я знае тая песен... Сега сериозно, ако наистина имаш някви чувства към приятелката си и искаш да й го покажеш, просто изсвири песен, която отразява тия чувства. Толкова е просто... Иначе ако аз ти кажа (или който и да било друг) каква песен да й изсвириш... това няма да си ти... и не виждам особен смисъл...Иначе до пича по-горе, който предложи "Кукла" ... Чел ли си текста на песента въобще? Не мисля, че някоя жена ще бъде много поласкана, ако й го изпееш това... Редактирано Юни 8, 2014 от Annonnymоus 2
Лими Отговорено Юни 9, 2014 Отговорено Юни 9, 2014 Песента трябва да е българска Адаптация Блус за двама
Hillbilly Отговорено Юни 9, 2014 Отговорено Юни 9, 2014 Ebati темата, ако нищо ти не ражда главата се сетих за The Jack на АС/ДС, ама текста не от албума ,а концертния оригинал,мое да не знае ,че джак му викат на трипера, парчето е много нежно 2
Recommended Posts