jabs Публикувано Март 18, 2014 Публикувано Март 18, 2014 (Редактирано) Попадна ми в Ибей един много стар и потрошен Лес Пол и не се сдържах, сега е при Майстор К.Д. за лифтинг и съживяване. Трябват ми някои пластмаси за него, оригиналните Гибсънски са с много грозно ценообразуване. Оказа се че и китайщините в Ибей са скъпи. Конкретното ми питане е: Някой от любезните колеги съфорумци с налично оборудване ще се навие ли (срещу съответното заплащане) да ми изреже конкретната част, в цвят черен, че не ми се плащат 99 долара + доставка... (Не че съм толкова луд де) Благодаря на всички отзовали се предварително, бирата е от мен Редактирано Март 18, 2014 от jabs Цитирай
shtur4o Отговорено Март 18, 2014 Отговорено Март 18, 2014 Само да питам за собствена информация, защото не вярвам да не си се сетил, Явка. Що не от Томан ? Няма да паснат ли? Китарата е прекалено винтидж ли? http://www.thomann.de/gb/gibson_glocke_gitr010.htm Цитирай
jabs Отговорено Март 18, 2014 Автор Отговорено Март 18, 2014 (Редактирано) Те са толкова и тук, в Икономов. 20 лева за едно парче пластмаса пет сантиметра дълго... грехота е Редактирано Март 18, 2014 от jabs 1 Цитирай
patzo Отговорено Март 18, 2014 Отговорено Март 18, 2014 Накарай Майстор К.Д да ти го направи от абанос - по яко е от пласмасовия оригинал. Цитирай
blr Отговорено Март 18, 2014 Отговорено Март 18, 2014 (Редактирано) Те са толкова и тук, в Икономов. 20 лева за едно парче пластмаса пет сантиметра дълго... грехота е E, и да то го изреже някой колко по-евтино ще излезе. Да решиш само да го почерпиш и ти, като пиеш едно... отишли 20 лв и повече. Ще ти трябват и оригиналните размери. Вярно, че излизат доста соленички тези малки пластмаси, но който има скъпа китара, ще плаща и за скъпи чаркалаци. И на мен не ми харесва, че един thumbrest от обикновено ПВЦ е 15 лв, ама... Имай предвид също, че китарата ще държи по-добра продажна цена (ако или когато решиш да я продадеш), ако всички части са оригинални. Редактирано Март 18, 2014 от blr 1 Цитирай
jabs Отговорено Март 19, 2014 Автор Отговорено Март 19, 2014 Благодаря на всички. Май все пак blr е прав ... Цитирай
emosms Отговорено Март 19, 2014 Отговорено Март 19, 2014 Черен плексглас 2 мм няма да изглежда хич зле, в почти всяка фирма която се занимава с изработка на реклами и има лазер, могат да го направят, на символична цена. Може да начертаеш нещо и да го пратиш като векторна графика, с точни размери, доколкото знам А ако я гласиш за продажба или така предпочиташ, пак си купи оригинален. Цитирай
jabs Отговорено Март 22, 2014 Автор Отговорено Март 22, 2014 Отговорът на моя въпрос се оказа прост и се състои от три вълшебни думички: Майстор.К.Димитров Туйто... 1 Цитирай
Recommended Posts