Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Carvin само дето кухненски роботи не правят ;) А и не са изнасяли производството си, което както се вижда е нож с две остриета...

Отговорено

Един врачанец може да ви разказва за Карвините - стоманено-жилезни китари са, а и с качество!

Отговорено

Тези цветове!

Помня в началото на демокрацията 90-а година,почнаха да дават по телевизията класации топ 10.

Шиниъд О'Конър тия,ония..Имаше един супер захаросан клип на Майкъл Болтън(нещо за любовници се пееше) с най крещящата китара на света.

Бях влюбен в нея...

Отговорено

От известно време, очевидно Супер-Страт модата от 80-те се завръща с пълна сила  :coolp:

Suhr издадоха специална серия 80`s Shred, посветена точно на тази вълна

tiger-and-neon-drip-guitars-full-630-80.

Отговорено

Направо си го виждам Реб Бийч как си свири Уингърските неща на една от тези.

Има нещо крайно респектиращо в тази марка.Понякога му се чудя на Гътри на акъла.

Отговорено (Редактирано)

Има един страхотен  концерт на Winger oт 2007 в Санта Ана-Калифорния-

зверска свирня и саунд и все като го гледам аз пък се чудя на акъла на Реб Бийч,

защо не си жули в Winger където му е мястото ми се занимава с

Whitesnake-там  през повечето време не прави нищо друго

освен да е ритъм китарист на Дъг Олдрич.

Ама явно Ковърдейл добре плаща. :D

Редактирано от Dean
Отговорено (Редактирано)

Аз знам,че Гътри не е глупав,ама им се чудя на него и Грег Хоу кви ендорс-ку*ви са.То е ясно ,че са по добри и двамата от Стив Вай,ама няма да могат да продават китари като него.

Едит. Ами Dean,кажи Стив Морс какво прави в Пърпъл.То си трябва пей-чек да има хляб на масата...

Редактирано от ZLE