dickens Отговорено Март 4, 2014 Отговорено Март 4, 2014 Carvin само дето кухненски роботи не правят А и не са изнасяли производството си, което както се вижда е нож с две остриета... Цитирай
Fashion Отговорено Март 4, 2014 Отговорено Март 4, 2014 Добре се справят от Carvin! Ето го моят нож, дето си режа с него: 4 Цитирай
a_panov Отговорено Март 4, 2014 Автор Отговорено Март 4, 2014 Един врачанец може да ви разказва за Карвините - стоманено-жилезни китари са, а и с качество! Цитирай
Slide Отговорено Март 7, 2014 Отговорено Март 7, 2014 Ето една марка, от глем ерата, която още крета: Цитирай
Heartman Отговорено Март 7, 2014 Отговорено Март 7, 2014 Продължават да правят грозни китари над 40 години. Цитирай
ZLE Отговорено Март 7, 2014 Отговорено Март 7, 2014 Тези цветове! Помня в началото на демокрацията 90-а година,почнаха да дават по телевизията класации топ 10. Шиниъд О'Конър тия,ония..Имаше един супер захаросан клип на Майкъл Болтън(нещо за любовници се пееше) с най крещящата китара на света. Бях влюбен в нея... Цитирай
Slide Отговорено Март 7, 2014 Отговорено Март 7, 2014 Има една женска рок банда от 80-те - Vixen. Китаристката им свиреше с такъв BC Rich Gunslinger, черен с пламъци. (Мисля, че почина девойката, лека ѝ пръст). http://www.youtube.com/watch?v=r_19VvP3L_U Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Март 7, 2014 Отговорено Март 7, 2014 От известно време, очевидно Супер-Страт модата от 80-те се завръща с пълна сила Suhr издадоха специална серия 80`s Shred, посветена точно на тази вълна Цитирай
ZLE Отговорено Март 7, 2014 Отговорено Март 7, 2014 Направо си го виждам Реб Бийч как си свири Уингърските неща на една от тези. Има нещо крайно респектиращо в тази марка.Понякога му се чудя на Гътри на акъла. Цитирай
Heartman Отговорено Март 7, 2014 Отговорено Март 7, 2014 Даже Winger издават нов албум и може да го видиш наистина! А на Гътри не му се чуди не е глупав той. Цитирай
Dean Отговорено Март 7, 2014 Отговорено Март 7, 2014 (Редактирано) Има един страхотен концерт на Winger oт 2007 в Санта Ана-Калифорния- зверска свирня и саунд и все като го гледам аз пък се чудя на акъла на Реб Бийч, защо не си жули в Winger където му е мястото ми се занимава с Whitesnake-там през повечето време не прави нищо друго освен да е ритъм китарист на Дъг Олдрич. Ама явно Ковърдейл добре плаща. Редактирано Март 7, 2014 от Dean Цитирай
ZLE Отговорено Март 7, 2014 Отговорено Март 7, 2014 (Редактирано) Аз знам,че Гътри не е глупав,ама им се чудя на него и Грег Хоу кви ендорс-ку*ви са.То е ясно ,че са по добри и двамата от Стив Вай,ама няма да могат да продават китари като него. Едит. Ами Dean,кажи Стив Морс какво прави в Пърпъл.То си трябва пей-чек да има хляб на масата... Редактирано Март 7, 2014 от ZLE Цитирай
Acei Отговорено Март 7, 2014 Отговорено Март 7, 2014 (Редактирано) я скивайте каква китарка си имам http://media.snimka.bg/s1/3144/032532419-big.jpg?r=0 Редактирано Март 7, 2014 от Acei 1 Цитирай
Recommended Posts