Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 134
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Първото, което ми идва наум е "стандартната грешка" ;) - MIDI OUT на клавира трябва да е включен в MIDI IN на компютъра. После - в настройните на Ризъна да му укажеш кой МИДИ порт да използва - и напред! ;)

Отговорено

Дай да си обясня сам на себе си - ти искаш, като пуснеш GEM-a да си свири от вътрешния му секуенсър да се чуват звуците от Ризъна, така ли е? А не като свириш в реално време? Или? Виж си процедурата по настройване на Ризъна - все пак това е програма, а не хардуерен звуков модул.

Успех!

Отговорено

Да точно така искам да използвам рийзъна с клавира да свиря да му ползвам секуензура, да свиря с неговите семпли. Ръчках из биоса да видя да не ми е забранен миди/гейм порта не е забранен обаче пак не става :ph34r::curse: иначе с миди клавиатура на м-аудио слагам я и няма пробелми става ама с клавира нещо.......не ще. Май виждам само един начин и той като че ли ще е ,че трябва миди клавиатура.??? Аз съм виждал рийзън как бачка с Ямаха(клавир), не миди клавиатура. Пук при мене защо не става и аз не знам. ;)

• 2 months later...
Отговорено

Моля ви най-горещо за помощ. Два пъти я тегля тая програма. Пробвах през какви ли не виртуални СД-та... Не ще и не ще.

Тя е в три диска. Първия няма проблем, ама като ми поиска втория, съм до тук.

Втория съдържа ето тези три файла:

Autorun.inf

Orkester.rfl

Reason30osb.ico

Кажете ми, моля ви се какво да сторя. Напълно съм отчаян. :punkband:

Отговорено

може би информацията на диска е повредена,това става често с версия 3,копирай само файловете с име

ORCHESTER от диск 2 и FACTORY SOUND BANK от диск 3 в директорията на програмата,след това пак ще

ти иска диск,но само при първото стартиране,после ще си тръгва сама.Ако проблема продължава пии ми

ЛС,ще измисля нещо.

Отговорено

Инсталирах го ,както трябва ,но нямам звук,виждам , че върви някакво парче от демотата,но не излиза звук,къде не съм цъкнал някоя отметка-споделете!

Не мирнах с тоя софтуер,досега да съм разучил дадена програма а не само да инсталирам и трия!

Отговорено

Сигурно не си задал устройство за изходния сигнал.Погледни над миксера горе вдясно,трябва да пише "AUDIO OUT" ,ако е "none" влез в настройките и го оправи.