Jump to content
Българският форум за музиканти

LOCKY_

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от LOCKY_

  1. Аууууууу, благодаря ви за хубавите отзиви и пожелания, не очаквах точно тук да има такива. Ето го файла отново! Скоро ще постна и още от записите ни, не че имаме много, де.
  2. Знам че тука едно 93% сте метъли, и едва ли слушате нещо друго, освен жици, ама ние с една приятелка пеем за собствен кеф черна музика от 80-те... ЕТО ТАКА!... Инструментала е от ютуб, пяли сме на микрофоните от скайповете всеки от дома си, смесвали сме с най-старата версия на audio studio generation, но е важно настроението... Дано ви хареса.
  3. LOCKY_

    Reason

    Моля ви най-горещо за помощ. Два пъти я тегля тая програма. Пробвах през какви ли не виртуални СД-та... Не ще и не ще. Тя е в три диска. Първия няма проблем, ама като ми поиска втория, съм до тук. Втория съдържа ето тези три файла: Autorun.inf Orkester.rfl Reason30osb.ico Кажете ми, моля ви се какво да сторя. Напълно съм отчаян.
  4. LOCKY_

    FL Studio

    кажи коя ти трябва имам от 2.5v нагоре + семпли /wav/ многоооооо Да, искам тройката, защото ми е изчезнала при една преинсталация и я нямам на диск... Нищо не съм си запазил от нея, а имам файлове с цели композиции, които просто не захапват на новата версия и ще трябва да ги изхвърля. Благодаря още веднъж
  5. LOCKY_

    FL Studio

    Някой може ли да ми помогне? Имам най-новата версия 6, но в нея липсват голяма част от инструментите, които съм свикнал да използвам. Търся си Fruity Loops 3... Ако някой я има и я качи в някой сървър, заедно с крак, ще му бъда признателен до гроб. Благодаря предварително!
  6. Благодаря на всички ви! Радвам се, че парчето ви е допаднало. Вокала съм... аз. Супер е че тук има и колеги - бъдещи юристи, така че ще обменяме опит и в тази сфера. Но на срещата няма как да дойда. Живея и работя в провинцията. qbodp, защо да сме малцинство? Кои влизаме в него?
  7. От няколко дни чета това-онова във форума и се чудех дали да се представя и аз най-сетне, и ето че сега го правя. 1)nickname: Locky 2)Възраст: 33 3)Образование: висше юридическо 4)Вашият инструмент/и: компютър 5)Предпочитан музикален стил: поп и всички черни стилове (без реге и рап) 6)Вашият вдъхновител: Michael Jackson - най-добрия просто! 7)Досегашни (не)реализирани проекти: О, мамо! Материал има поне за 10 албума, но налице... нищо. 8)Странични интереси: не се сещам... май няма такива. 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Няма какво да се описвам. Ще сложа една снимка и ще изпратя една песен в muzikant.org@gmail.com. Който иска да си я изтегли и да ме чуе какви ги "творя". Предупреждавам, че е лигав поп, правен на компютър и няма никаква жица. Ами това е! Айде да си имате и един поп-идиот. Поздрави на всички!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.