emosms Отговорено Януари 22, 2014 Отговорено Януари 22, 2014 П във П конструкция Дай оферти за абкант, прахово и ситопечат, че ме гонят и мен едни Цитирай
lyu_records Отговорено Януари 23, 2014 Автор Отговорено Януари 23, 2014 Абкант си имам вкъщи ръчен-самоделен върши супер работа. Сито печат няма да се навият за единични бройки а дори да се навият ще излезе скъпо. Какво и колко бройки ще правиш? Цитирай
lyu_records Отговорено Януари 23, 2014 Автор Отговорено Януари 23, 2014 Това трябва да бъде захранване за ефекти боядисано пак прахово бял шагрен. От къде мога да си намеря ей такива буксички: предпочитам да е онлайн магазин български, че от ибей не ми се чака. Благодаря предварително. Цитирай
Rumen.Kolarov Отговорено Януари 23, 2014 Отговорено Януари 23, 2014 http://www.mpel.eu/ProductDetail.php?s_keyword=%E7%E0%F5%F0%E0%ED%E2%E0%F9%E0+%E1%F3%EA%F1%E0&article1Page=4&product_id=98625Заповядай, колега! 1 Цитирай
lyu_records Отговорено Януари 24, 2014 Автор Отговорено Януари 24, 2014 Бе то хубаво но и тук не са налични! Цитирай
emosms Отговорено Януари 24, 2014 Отговорено Януари 24, 2014 Ми примерно по 5 бройки в серия, да се намирам на работа. Познай кой ще се хване да ми навива по 5 бройки малък траф с високоволтова вторична, за лампова хавичка. Най-верояно никой.. И такава кутийка за захранване ще дойде екстра. Е, добре е да си имаш фреза за тези охлаждащите отвори Цитирай
lyu_records Отговорено Януари 24, 2014 Автор Отговорено Януари 24, 2014 Добре е да си имаш фреза не само за тези отвори. Фрезата реже триизмерно с 9000мм за минута всякакъв мек материал( всякакви пластмаси, алуминий, месинг, мед, дърво и какво ли още не). Може да се правят тела за китари, грифчета и каквото си пожелаеш изобщо с точност 0,01мм. Цитирай
lyu_records Отговорено Януари 25, 2014 Автор Отговорено Януари 25, 2014 Бялата кутия е подарък за Стойо Попов ще се радвам да качи снимки щом си завърши захранването. Тенкю майна. Цитирай
renegat Отговорено Януари 31, 2014 Отговорено Януари 31, 2014 Ето вече почти готовото нещо. Първата схема, която бях направил за изправяне и стабилизиране претърпя малко преработка. За сега това е работещ прототип. Спокойно работи с 5 ефекта BOSS без шумове и проблеми.http://store.picbg.net/pubpic/CB/3B/beb104b45175cb3b.jpghttp://store.picbg.net/pubpic/2D/80/5deeabd30cbe2d80.jpgБлагодаря за реализацията на lyu_recordsЗа заинтересованите, всичко дотук излезе към 10 BGN но без да слагам труда по изработката и направата на кутията, която ми е подарък. с 5 кабелчета за ефектите ще стане с 6 лева по- скъпо. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 6, 2014 Отговорено Февруари 6, 2014 Такива захранващи буксички си купих от еБей, тук не намерих. Даже първия път обърках размера (взех 2.5мм), та имам и излишни. Цитирай
lyu_records Отговорено Февруари 6, 2014 Автор Отговорено Февруари 6, 2014 Да ма колегата ренегат си ги е купил от пловдивска бакалия Цитирай
Recommended Posts