Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте! Искам да се сдобия с този ефект Biyang OD-8  http://www.biyang.com.cn/Products.php?id=68
Някой може ли да ми каже сайт от който мога да го поръчам, с минимална цена за доставка...Без Амазон и Ибей понеже доставката ще ми е колкото ефектът.... Ако има бг сайт ще е още по-добре :)
Благодаря предварително!

п.с. Ако някой го е пробвал, моля да си каже мнението, защото го взимам на сляпо......

Отговорено

За колко ще го купуваш? Аз го открих за $59.00 в e-bay и free shipping ;) До България сложи $20 доставка...

Помисли си, защото мога да ти помогна ако искаш.

Отговорено

Хареса ми като звук (от демота в нета). Изглежда могат да се извадят доста различни бленди от него , на добра цена е, а и му дават високи оценки

http://www.ultimate-guitar.com/reviews/guitar_effects/biyang/od-8_x-drive/index.html

Отговорено

Аз имам този http://www.biyang.com.cn/Products.php?id=70 и съм много доволен. Много добра изработка. Здрава кутия и т.н. В нета има снимки и вътре как изглеждат. Екстра са! Това че е китайски не значи че не е добър. Изобщо не му мисли.  :thumbs_up: Моя го взех от ибей и ми легна на около 65лв. с безплатна доставка. Да се похвалиш като дойде!

Отговорено (Редактирано)

В английския ибей (ebay.co.uk) го има за 43 паунда и безплатна доставка в UK, което е около 100 лв.; слагаш + 2,20 лв. за доставка до България през Габко (т'ва до София, после до Русе незнам, сигурно още некъв лев за куриер или по някой приятел...). Иначе в Динакорд има версията на Akai на същия ефект (Akai Drive 3 Overdrive), но е малко по-скъп.

Редактирано от n1k0
Отговорено

Почти на 100% няма да има за тази сума. До сега не съм имал никога дертове. Винаги пишат по ниска цена на пратката даже и без да им кажеш. Имаше и някакъв лимит който мисля беше около 40 euro.

Отговорено (Редактирано)

Ами не знам защо така се е получило при теб, но съм изкупил Китай и Хонг Конг :greenball:  и никога не съм ходил на митница. Явно в Пловдив е айляк работата  :metalist:

Редактирано от bluelemon
Отговорено

Най-късно другата седмица чакам едно дилейче от братята кЕтайци, ще видим как ще е с митници/ДДС-та и т.н.

Лимитът за необлагащи се с ДДС стоки е 15 евро или равностойността в друга валута.

Лимитът за безмитен внос е 150 евро или равностойността в друга валута.

Тези лимити не включват цената на доставката.

Отговорено

При мен два пъти мина номера като китайчето написа, че стоката е счупена и не работи. Дори беше сложил вътре някакви натрошени резистори и кондензатори да може като го огледа митничаря да почнат да падат чаркове от него, та оттам и минимална цена :)

Отговорено

Страхотна е кутията :), хич не се базикат с някакви смотани корпуси + може да тестваш тона като сменяш чипа 

Но дали ще извади хубав тон зависи изцяло от това в какво ще го включиш.
В ампа е работата или поне някакъв сносен преамп като за китара.