Jump to content
Българският форум за музиканти

Относно мениджмънт и развитие


Recommended Posts

Здравейте момчета, от около 9 месеца се занимавам с изработването на музика (Progressive house & Electro house). Имам нужните умения да правя добри клубни сетове. Въпросът ми е ако някой може да ми каже къде какво що да правя за да стане нещо моля да каже ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих препоръчал лицеви опори по три сета на ден - в къщи, в парка и в местният клуб! При мен даде много добри резултати! Успех! :metalist::beer:

Редактирано от Лими
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почвай да пускаш музиката си по клубове. Дали ще е авторско, дали ще са ремикси. Точно в момента и мен ме мъчи въпроса "А сега накъде?", но мисля че от живи изпълнения се почва, най-малкото да навлезеш в съответните среди и да те научат другите които се занимават с това и са по-напред с материала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Незнам какво имаш в предвид с израза "изработване" на музика.. това едно на ръка. Моят съвет е като за начало да започнеш да контактуваш с хора (лейбъли, промоутъри) които се занимават с този стил който правиш. Изпращай твоите продукции на лейбъли и диджеи които смяташ, че биха се заинтересували. Не очаквай всичко да стане бързо.. Аз лично издадох първия си релийз 7 години след като започнах да продуцирам собствена музика. Незнам точно какво искаш да се случи на този етап, в днешно време имаш много възможности за реклама и промотиране на музиката си, въпроса е колкото се може повече хора да достигнат до това което правиш.. Виждам, че имаш мнение за себе си и се гордееш с това което правиш, но по-важното е публиката да те оцени, а не си правиш самооценка. Личното ми мнение е , че за 9 месеца не може да натрупаш нужния опит и умения. Просто продължавай напред и рано или късно нещата ще се случат.. успех!

 

П.С. Дай да чуем нещо твое.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пиратството в последните години принуди музикалния бизнес отново да даде приуритет на изпъленията на живо - така наред с това, че дава опит, създава контакти и прочие, участието на живо вече дава и сравнително по-прилични доходи в сравнение с продажбите на носители, които постоянно намаляват. Естествено един прохождащ музикант/ DJ не може да има изисквания за високо заплащане. Но практиката не е измислила друг по-успешен начин за реализация.

Натискай се за участия на живо. Ако трябва, съгласявай се да го правиш и без пари в началото. Практиката, която се трупа на живо, е по-ценна от няколко хонорара.

Редактирано от bmo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.