synchu Публикувано Октомври 3, 2013 Share Публикувано Октомври 3, 2013 Благодарение на един съфорумник, той си знае, ми попадна (за известно време) един страхотен екземпляр на Gibson ES339, та драснах няколко неща и пускам един семпъл тук на чист звук, който много ми харесва. Великолепен инструмент http://soundcloud.com/synchu/synchu-kindness-impro-short 9 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Октомври 3, 2013 Share Отговорено Октомври 3, 2013 Супер е! Мен лично много ме кефи. Китарата е уникална. Благодаря за семпъла! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Октомври 3, 2013 Share Отговорено Октомври 3, 2013 Звукът е страхотен, завиждаме благородно... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Октомври 4, 2013 Автор Share Отговорено Октомври 4, 2013 Мерси. И аз завиждам благородно - вече не е в мен, но пък поне потвърждавам следващия обект на желания Като порастна разбира се Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Октомври 4, 2013 Share Отговорено Октомври 4, 2013 Без да съм притежател ( само на японско копие от Херберт), ES моделите са много универсални китари, някъде между hollow и solid body , блус, джаз, фънк, рок...звучат характерно... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Октомври 4, 2013 Share Отговорено Октомври 4, 2013 Няколко пъти си го пускам вече и все кефи!!! Явно ще трябва да пристъпиш към изпълнение на желанията си... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
travelcaster2 Отговорено Октомври 10, 2013 Share Отговорено Октомври 10, 2013 Джак Зукер ме впечатли и преди 2г. си купих 2-те му книги. Страхотен инструмент. http://www.youtube.com/watch?v=I9hv4_WvdL8 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
travelcaster2 Отговорено Октомври 10, 2013 Share Отговорено Октомври 10, 2013 Собственикът, той си знае кой е, да пусне за наша радост своя композиция с този инструмент. Не бива да седи в калъф. Колкото повече се свири на него - толкова по-добър става. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Октомври 10, 2013 Share Отговорено Октомври 10, 2013 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Октомври 11, 2013 Share Отговорено Октомври 11, 2013 Ама собственикът как да пусне своя творба след Джак Зукер и Сънчу бе хора ? Имайте милост 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Октомври 11, 2013 Share Отговорено Октомври 11, 2013 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
travelcaster2 Отговорено Октомври 11, 2013 Share Отговорено Октомври 11, 2013 Остави го Зукер. От 2г не е пускал нищо. Стар е вече. Очакваме да ни зарадвате вие, младите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Октомври 11, 2013 Share Отговорено Октомври 11, 2013 Амче няма да се смеете тогава Нека опитам да представя тази наистина уникална китара в една малко по-различна светлина - "мръсна" Понеже я обичам много, и както пише по западните ревюта: ако я загубя или ми я откраднат... (и имам още толкова пари)... ще си купя същата "Мръсна" пък я обичам още повече. Направо вибрира в ръцете на акордите и усещаш с цялото тяло (буквално) всяка изсвирена нота Извинете неумението ми след предишните свирци и приемете на доверие оценката За записа: Klon Centaur и Marshall JCM1 ---> Palmer PDI03. Съжалявам че не мога да запиша по класическия начин (с микрофон и кабинет), точно в момента не става http://soundcloud.com/darth_jabs/gibson-es339-klon-centaur П.С. Сънчу, защо на мен ми излиза само линк на облака да му се не види? 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
travelcaster2 Отговорено Октомври 12, 2013 Share Отговорено Октомври 12, 2013 Ти да видиш! Китарата в ново амплоа. Подходяща е за различни жанрове. Личи си, че има душа. Но и ти я галиш под лъжичката, за да се прояви. 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts