Jordan_J Публикувано Септември 8, 2006 Публикувано Септември 8, 2006 Ето и линка: http://visiondann.com/Dann_b.mp3 Цитирай
f1_sound Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 Като композиция и замисъл обаче като звук имам чувството че си бързал малко Доста по изпипани работи като звук съм слушал от теб та затова критерият ми към теб е доста по нависоко Цитирай
musicman Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 ^ Подкрепям колегата, защо такъв саунд тоя път ? Цитирай
tocata Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 рок он френд , кефи иако ......... Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 8, 2006 Автор Отговорено Септември 8, 2006 Като композиция и замисъл обаче като звук имам чувството че си бързал малко Доста по изпипани работи като звук съм слушал от теб та затова критерият ми към теб е доста по нависоко Ами ... защото имаше генерално нов подход, но явно не е сработил съвсем. И аз имах подобни съмнения ... но вие ми помогнахте да се убедя в истината Няма да се повтаря Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 Аз от записи не разбирам много,ама свирнята е яка.Супер Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 8, 2006 Автор Отговорено Септември 8, 2006 Аз от записи не разбирам много,ама свирнята е яка.Супер Мерси, пич! Аз реших и ще презапиша/ремиксирам Цитирай
Recommended Posts