Jordan_J Публикувано Септември 8, 2006 Share Публикувано Септември 8, 2006 Ето и линка: http://visiondann.com/Dann_b.mp3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 8, 2006 Share Отговорено Септември 8, 2006 Яко жицааа... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Септември 8, 2006 Share Отговорено Септември 8, 2006 Като композиция и замисъл обаче като звук имам чувството че си бързал малко Доста по изпипани работи като звук съм слушал от теб та затова критерият ми към теб е доста по нависоко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Септември 8, 2006 Share Отговорено Септември 8, 2006 ^ Подкрепям колегата, защо такъв саунд тоя път ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tocata Отговорено Септември 8, 2006 Share Отговорено Септември 8, 2006 рок он френд , кефи иако ......... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Септември 8, 2006 Автор Share Отговорено Септември 8, 2006 Като композиция и замисъл обаче като звук имам чувството че си бързал малко Доста по изпипани работи като звук съм слушал от теб та затова критерият ми към теб е доста по нависоко Ами ... защото имаше генерално нов подход, но явно не е сработил съвсем. И аз имах подобни съмнения ... но вие ми помогнахте да се убедя в истината Няма да се повтаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Септември 8, 2006 Share Отговорено Септември 8, 2006 Аз от записи не разбирам много,ама свирнята е яка.Супер Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Септември 8, 2006 Автор Share Отговорено Септември 8, 2006 Аз от записи не разбирам много,ама свирнята е яка.Супер Мерси, пич! Аз реших и ще презапиша/ремиксирам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts