Evtim Djerekarov Отговорено Август 13, 2013 Отговорено Август 13, 2013 Ако имаш FX LOOP на усилвателя, който е превключваем посредством педал, тогава можеш да включиш в send/return някакъв ефект, чист бустер, еквалайзер или комбинация от последните, което да ти вдига нивото на сигнала и евентуално да прави някакъв по-солистичен еквилайзер, когато включиш FX LOOP. По този начин, когато ще свириш соло си пускаш FX луупа - хоп - звука е по-силен. Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Август 13, 2013 Отговорено Август 13, 2013 (Редактирано) Това става когато има INSERT или LOOP с баланс между основния и външния сигнал. В останалите случаи може да се постигне нещо не съвсем желателно. В дадения усилвател има ли крачен контрол на LOOP функцията? Има ли регулатор на баланс между основен и външен сигнал? Не е изключено при определено фазообръщане във външния ефект да се заърти ПОВ и да "свирне" самостоятелно, ако има обща паралелна верига в LOOP-а. . Много неизвестни има, които трябва да се изяснят. Редактирано Август 13, 2013 от Parni_Valjak Цитирай
7thString Отговорено Август 13, 2013 Отговорено Август 13, 2013 (Редактирано) ^^ Защо ти е бутон за луупа? Нали педалчето си има бутон? Просто, ако избере този тип решение, ще трябва да пусне още един чифт телове до педалборда си Пък ако иска вече да навърже в луупа ефекти, решението се усложнява... но аз като цяло мисля, че автора на темата не зададе въпроса си правилно и нещо се разводни тук... нека укаже по-ясно какво иска да постигне Редактирано Август 13, 2013 от 7thString Цитирай
kaloyanitov Отговорено Август 14, 2013 Автор Отговорено Август 14, 2013 Да, правя идеята ми, разбира се е да го ползвам не по предназначение :Д Тея дни тествах един компресор на Беринджер - CL9 . При него проблема е че върши работа само на чист канал, не и на дисторшън Цитирай
blr Отговорено Август 15, 2013 Отговорено Август 15, 2013 Използването на какъвто и да е компресор, като booster е възможно най- неподходящото/неправилното решение. Цитирай
kaloyanitov Отговорено Август 20, 2013 Автор Отговорено Август 20, 2013 явно ще си остана с двата Гейн канала поне на този етап благодаря на всички Цитирай
Recommended Posts