Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)
Успях да довърша миналата седмица xotic ep/rc буустера>

Кутишката

Следва да оправя как взимам изходния сигнал от тези>

http://postimg.org/image/ybnotv3hj/ ама нямам кондензатори в наличност.

Цяла година ползвам едното преампче, като съм го скопил брутално на изхода и няма никакви високи.

Все пак, в гитар риг, брутално напомпано, извади приличен драйв симулация след него.

Върти ми се в главата да си направя един суич бокс, за да превключвам между преампите, 

както и да ги свързвам последователно. С две думи да се донаиграя :D.

И некви идеи за matchless hotbox. Мини комбото го заебах. Иам и едно по голямко, с 12'' говорител и 2xEL84, на което идЯлно ще му пасне да се преправи преампа вътре като хотбокса, да се изкара фуутсуич за драйва, да се напраи ефект лууп, ама...

Редактирано от emosms
  • 2 weeks later...
  • Отговори 94
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Отговорено

Врътнах си един фуутсуич, да има>

P1010170.jpg

Ще задейства релета. Керамични цокли с екран - китайски.

Най-вероятно ще правя миникомбото с 2 ламби и ще се базикам от сенда в звуковата карта. Обаче нямат алуминиев винкел в строителните матряли, какъвто ми тряа :D, да попроменя 'шасито' му.

http://s21.postimg.org/7orxjqkw7/P1010169.jpg

Отговорено

Емо, какви кутийки ползваш?

Много як промишлен дизайн вадят, пък и с тия шестограми отгоре.... ;)

Отговорено

Някой ден може да си купя кутийка, но засега всеки проект е последен и си ги карам по един начин.

Прахово боядисан алуминиев винкел от строителни материали - 1.5/2мм. 80x25 (идеалния да набуташ 3pdt switch), 80x20, 60x20, 20x20, 15x15, ся ми трябва 60x40 ама нямат. Взимаш една ножовка и почваш.

Дистанционни гайки м6x20, самонарезни винтове, оксидирани имбусни болтове. Хамалогия :)

• 1 month later...
Отговорено

Тъкмо щях да те "сръчкам", че не си направил отвори за охлаждане на ламбите и "ти да видиш!" Големи дупки. Леко триъгълни, но ти си смел. Храбро грабваш пилата и ги правиш кръгли. :cheers2:

Отговорено (Редактирано)

Ша стане някой ден, ей в този дух и яко с термошлаух, да не ме шибне тока.

Платката не съм я направил още (резен фолиран текстолит разд. на квадратчета), да има къде да се пои :D.

п.п. като предния> http://postimg.org/image/otamkcvkn/

Редактирано от emosms
Отговорено (Редактирано)

Братле, тая първата снимка по-добре не я показвай  :)

Махни я от поста че тръпки ме полазват.... :)

Редактирано от jabs