bluelemon Публикувано Април 22, 2013 Публикувано Април 22, 2013 (Редактирано) http://www.youtube.com/watch?v=X8ZlPBuNNNw&list=FLzz2xt8nPIB4T3hdyUr7owQ Ооооо разцепил съм. В последните три теми последните мнения. Редактирано Април 22, 2013 от bluelemon 2 Цитирай
zanev 70 Отговорено Април 24, 2013 Отговорено Април 24, 2013 ... че е джангър , джангър е адаш .... но чак пък металщина .... особено като вземем на предвид припева , най много ми мяза на парче на Мистър Биг от началото на 90 -те .. само дето го няма Пол Гилберто да избичи някой шред ... Ричи Котцън в последно време го е ударил на имиджар вокалист с лек ретро привкус ... иначе не е като да не знае как се държи китара , но явно е разбрал че с пеенето повече мадами шъ свали .... а относно Майк - след като направи най голямата глупост преди време , напускайки театралите и после бързо беше натирен от Avenged Sevenfold , е тръгнал да свири с всички , до които се докопа ... дано не го докара до Сигнал и Веско Маринов .. шегувам се разбира се - пича си е от най великите рок барабанисти , но в последно време нещата , които записва са много далеч от онези в миналото - яд ме е като такъв човек си пропилява времето .. както и да е ... всеки да прави каквото си иска .... а иначе се радвам , че в групата има един актуален соло китарист , макар и да свири на бас ... чичо Били си е чичо Били .. няма пет , шест Цитирай
bluelemon Отговорено Април 24, 2013 Автор Отговорено Април 24, 2013 (Редактирано) Може да поспорим за Ричака ама всеки си има виждания по въпроса. Само виж колко записи има зад гърба си и ще ти стане ясно. В момента едва ли му дреме дали свири с ръката с крака или с носа. И да няма лошо да си имиджар или да се забавляваш докато свириш. Абе това е една много дълга тема. Редактирано Април 24, 2013 от bluelemon Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 24, 2013 Отговорено Април 24, 2013 Ни знам кво са разцепили,но клипа е тръкнат от тубата за авторски права,според стария ми комп.. Цитирай
bluelemon Отговорено Април 24, 2013 Автор Отговорено Април 24, 2013 Хаха, поне го гледахме. На мен ми се стори странно накрая, понеже чичо Бил каза тенкю на микрофона пък нали клип. Явно някой нелегално е снимал Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 24, 2013 Отговорено Април 24, 2013 ... че е джангър , джангър е адаш .... но чак пък металщина ... Tъй е лафа, бе! Да не издребняваме точно какво е в стилово отношение, а просто да им се порадваме... Цитирай
Recommended Posts