Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

към Ветриго ...Пи4 не се коркай тва дето го права не е за мерене на .......способности.....тва е за си направиме кефа и да обменим опит ако знае6 поне една блус схема от каквато и тоналност ... 6те дойде6 преди тва на 4ека и само 6те каже6...какво ти се свири и кой от съфорумниците иска6 да ти акомпанира за солата ......тва е

Редактирано от rudibass
  • Отговори 194
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

имах предвид че сам от скоро във форума{а иначе свиря от около година и знам 3-4 песни добре (поне според тези които са ме слушали)}

• 2 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

за джема хубаво е всеки да си носи китарата все пак е свикнал най добре на нея Джема ще е на 14 ти октомври във голямата зала на чиатлище Неофит Бозвели-Подуене...за феновете джемисти е по добре да дойдат някъде около обяд за да се напраяви някакъв звук.....тва засега...с уважение Гого

Редактирано от rudibass
Отговорено

ей, аз ше се опитам да дойда да ви гледам, да се запозная с повечето от вас, че нали съм нова фъф форума :greenball: ааааа... аз да питам... понеже не съм мн наясно с термина "джем сешън" :) само за китаристи ли е или всекакфи свирачи могат да се включат?

Отговорено

Ами досега предимно китаристи са се обаждали, май... Но ако дойдеш с контрабаса, аз с удоволствие бих попял:greenball:) Ако не ни пуснат китаристите, ще се обидим и ще свирим пред читалището :)

Отговорено (Редактирано)

джемът 6те е на 2 4асти 6те има и за джаз изпълнители ....който иска да идва ....айде на полия джем 4е не остана хе хе.... :violin: :guitar: :P

Редактирано от rudibass
Отговорено

Твърде уместно.

По-скоро въпроса с барабаните, аре аз ше взема една китарка и нещо си там и който е мераклия да свири ОК.

Ама барабанистите не виждам как с каса под мишница, а без тупани не бива 'ич

Отговорено

Така като гледам ще има добро ниво на джема и съм склонен да си донеса барабаните - доста ще ми е интересно да посвиря със съфорумниците ;)

За жалост нямам кола,затова ще се надявам някой от "мобилните" ми приятели също да вземе участие ;)