rudibass Отговорено Септември 5, 2006 Автор Отговорено Септември 5, 2006 (Редактирано) към Ветриго ...Пи4 не се коркай тва дето го права не е за мерене на .......способности.....тва е за си направиме кефа и да обменим опит ако знае6 поне една блус схема от каквато и тоналност ... 6те дойде6 преди тва на 4ека и само 6те каже6...какво ти се свири и кой от съфорумниците иска6 да ти акомпанира за солата ......тва е Редактирано Септември 5, 2006 от rudibass Цитирай
Vertigo Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 имах предвид че сам от скоро във форума{а иначе свиря от около година и знам 3-4 песни добре (поне според тези които са ме слушали)} Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 Опа..мерене на п*шки ли ше става? лошо нема.. Цитирай
RockoBG Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 къде одиш ве? а ти к'во ше мериш? Цитирай
rockstar666 Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 хайде Руди,брой ме и мен! Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 Ок де ф крайна сметка коя дата остава?! Некаф час нещо.......кой какво требе да си носи..... Спуснете информация Цитирай
rudibass Отговорено Септември 26, 2006 Автор Отговорено Септември 26, 2006 (Редактирано) за джема хубаво е всеки да си носи китарата все пак е свикнал най добре на нея Джема ще е на 14 ти октомври във голямата зала на чиатлище Неофит Бозвели-Подуене...за феновете джемисти е по добре да дойдат някъде около обяд за да се напраяви някакъв звук.....тва засега...с уважение Гого Редактирано Септември 26, 2006 от rudibass Цитирай
RockoBG Отговорено Септември 26, 2006 Отговорено Септември 26, 2006 я му кажи адреса на т'ва читалище, че го не намирам в бгмапс Цитирай
rudibass Отговорено Септември 26, 2006 Автор Отговорено Септември 26, 2006 е тука http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=476da5a0...4&Map40_29.y=71 Цитирай
TheDreamGirl Отговорено Септември 26, 2006 Отговорено Септември 26, 2006 ей, аз ше се опитам да дойда да ви гледам, да се запозная с повечето от вас, че нали съм нова фъф форума ааааа... аз да питам... понеже не съм мн наясно с термина "джем сешън" само за китаристи ли е или всекакфи свирачи могат да се включат? Цитирай
CorvusCorax Отговорено Септември 26, 2006 Отговорено Септември 26, 2006 Ами досега предимно китаристи са се обаждали, май... Но ако дойдеш с контрабаса, аз с удоволствие бих попял) Ако не ни пуснат китаристите, ще се обидим и ще свирим пред читалището Цитирай
rudibass Отговорено Септември 27, 2006 Автор Отговорено Септември 27, 2006 (Редактирано) джемът 6те е на 2 4асти 6те има и за джаз изпълнители ....който иска да идва ....айде на полия джем 4е не остана хе хе.... :violin: :guitar: Редактирано Септември 27, 2006 от rudibass Цитирай
eL_NinYo Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 Страхотна идея,само ми убягна как стои въпроса с барабанистите.Аз бих се включил с огромно удоволствие Цитирай
RockoBG Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 Твърде уместно. По-скоро въпроса с барабаните, аре аз ше взема една китарка и нещо си там и който е мераклия да свири ОК. Ама барабанистите не виждам как с каса под мишница, а без тупани не бива 'ич Цитирай
eL_NinYo Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 Така като гледам ще има добро ниво на джема и съм склонен да си донеса барабаните - доста ще ми е интересно да посвиря със съфорумниците За жалост нямам кола,затова ще се надявам някой от "мобилните" ми приятели също да вземе участие Цитирай
Recommended Posts