didopeshev Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 (Редактирано) записът е готов кажете къде и как да го кача и ще се кефите якооо . Много се накефих .Евала на metalhammer rudibass caruso и всички останали от форума Това трябва да се продължи и за в бъдеще качвайте и снимки, който има :hello: Редактирано Октомври 15, 2006 от GuitarKeeper Цитирай
The_Ebanez Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 Оййй и яз гу искъм тоя запис!!! Оти лудница стана деееба!! Дали само аз не се чувах.....или при сички бе така......но накефих се(Не от това че не се чувах де.....от останалото ) Ора пяха.......свириха....... но най-напълниха ми душата РудиБас и оня пича накрая с чървената китара и кърпата на гла'ата иначе немаше лаба'о сички луди беха.....но тея двамата най-фпечатление ми напра'иха! ХаХаХа Винаги като свирим некаде с тебе секи път не се чуваш,оня път в три уши като ти доиде солото никой не го чу,а пък да не говорим кво стана като бяхме на озфеста Иначе като цяло беше супер гот,аз успях да се включа само в бреикинг дъ лола(дълъгия кретен със дънковия елек и черния бас По-често правете джемове и евала на организаторите. П.П. Пича с 6 струнния бас много ме накефи как пееше смут криминал и джелъси Цитирай
didopeshev Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 ей кой беше пича с черния Лес Пол ? Цитирай
Dushmanina Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 (Редактирано) Китарата е моя, но я бях преотстъпил на един съфорумник за ползване... П.П. Същият(Монката) и РокоБГ извадиха много интересни(поне за мен) китари... П.П.2 Къде можем да намерим компроматния материал? Редактирано Октомври 15, 2006 от Dushmanina Цитирай
didopeshev Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 ами сега го качвам в дата-та но става мнооого бавно Цитирай
Vertigo Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 като ви гледам постовете съжалявам още повече че не дойдох надявам се да продължи традицията с джемовете и аз да мога да го посетя. Цитирай
rudibass Отговорено Октомври 15, 2006 Автор Отговорено Октомври 15, 2006 Джема стана по-добре отколкото очаквах но пък не стана толкоз добре колкото исках......другия път повече...Благодаря на всички които дойдоха а за вси4ки които не дойдоха мисля че пропуснаха тва-онова....(поне според мен де) Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 дайба маа му... най е криво на ей такива люде кат мен от т.нар. провинция.... силно се надявам следващият път да съм част от джема..........силно.... еваларка за идейката на съфорумците и съфрендовете.... Цитирай
TheDreamGirl Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 Руди, ше има ли пак Джем? мн ми е криво, че не дойдох, следващия път съм първа със здраве Цитирай
hypermusic Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 rudibass и Caruso . супер яко....НЕчовешко. Ако знаете пък после с assoass на какво се направихме ??!!!! Цитирай
Pandemonium Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 Пичове, много благодаря, за това което направихте и, както "обикновено" се извинявам, че не се получи много добре Джудаса, ама кой колкото може както го казахте Все пак бяхме замислили мат'риал за после, но изглежда ще е следващия път(за който и ние ще помогнем едно здраво де...) П.С. Евалата и на Същият, задето показа що е старата школа Цитирай
assoass Отговорено Октомври 16, 2006 Отговорено Октомври 16, 2006 че се направихме - направихме се а аз да питам - къде е записът??? Имаше интересни моменти, искам да ги видя. Евала на Цецо, Ненчо и другият барабанист (не му знам името), хвала на Гого и пича с лес пол-а - онзи със шапката и качулката (май).... Цитирай
RockoBG Отговорено Октомври 16, 2006 Отговорено Октомври 16, 2006 Джема стана по-добре отколкото очаквах но пък не стана толкоз добре колкото исках......другия път повече... Ама разбира се! другия път ше гледаме да помогнем, шсе чекнем предварително и шсе разделим на групички: Бавно свирещи, бързо свирещи, много свирещи, по-малко свирещи, шумно свирещи, тихо свирещи и прочее. На мен ми беше весело. Носих и видео, и фото камера, само че ме домързя да снимам. Иначе Същия кърти мивки Цитирай
rudibass Отговорено Октомври 16, 2006 Автор Отговорено Октомври 16, 2006 абе бате добре че беше ти иначе щяхме да увиснеме като сополи без второ кубе...... Цитирай
metalhammer Отговорено Октомври 16, 2006 Отговорено Октомври 16, 2006 (Редактирано) имаше второ кубе в колата обаче роко беше донесъл вече неговото Редактирано Октомври 16, 2006 от metalhammer Цитирай
Recommended Posts