Vertigo Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 такива сбирки са супер яки.та ще гледам да дойда да послушам и ако се престраша и ще посвиря. Цитирай
PlamenM Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 Дали темите ще се обявават предварително? или ще е чист джем? ...втория вариант е по спонтанен, но само опитни музиканти могат да свирят в група без никаква отправна насока..изисква доста слушане и усет към импровизация..може би все пак да се напишат поне акордовите прогресии.. Цитирай
rudibass Отговорено Септември 27, 2006 Автор Отговорено Септември 27, 2006 темите ще ги напиша... поне за метал-рок изпълнителите 6те е доста по лесно а за секцията '' блус фънк и джаз '' мисля че ще нагласиме там..... Цитирай
PlamenM Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 Старо но златно All Blues - хем джаз, хем блус, хем фънк , които както си го харесва...пък и метъл може..( сигурно) Цитирай
TheDreamGirl Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 (Редактирано) Ами досега предимно китаристи са се обаждали, май... Но ако дойдеш с контрабаса, аз с удоволствие бих попял) Ако не ни пуснат китаристите, ще се обидим и ще свирим пред читалището хахаха, нямах предвид да свиря на баса, защото още не съм толкова напреднала :) иначе може да свирим пред читалището, аве където кажете ше свира, само да е близо, че нашите няя да ме пуснат иначе а ако баща ми се сето да ми домъкне синтезатора от Добрич, може пък да посвиря... малко... Редактирано Септември 27, 2006 от TheDreamGirl Цитирай
rudibass Отговорено Октомври 1, 2006 Автор Отговорено Октомври 1, 2006 (Редактирано) джема ще почне не по-рано от 18.00 часа на 14 ти октомври за тези които искат да участват ги чакам във читалището(неофит бозвели) към 14.00 за чек ....айде бе нема ли певци които им се пее.... давайте то джема не е само китарно-басово-клавирен Редактирано Октомври 1, 2006 от rudibass Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 2, 2006 Отговорено Октомври 2, 2006 Абе има бе човек!!! Преди сто години си казах, че ми се пей на този джем Ако трябва да се подготвя нещо предварително - пишете ми лично, ако не, ще импровизирам на място Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 Хайде де, датата наближава, а развитието - в застой още... Цитирай
rudibass Отговорено Октомври 3, 2006 Автор Отговорено Октомври 3, 2006 апаратура имам.... почти всичко необходимо съм събрал темите не съм ги измислил още обаче....... незнам накъде да има още развитие ....за песни нещо което всички го знаем ......например смоук он дъ уотър или нещо по твой избор само кажи и мойта банда ще го знае .....давам пример с тва парче НО не мислете че ще се пее и свири само рочец ....Аз поне мисля да посвиря и други неща..... Цитирай
rudibass Отговорено Октомври 3, 2006 Автор Отговорено Октомври 3, 2006 (Редактирано) джема ще е на две секции 1-Поп-рок,джаз и фънк 2- метал,хард рок,кор и вси4ки еXтремно производни За първата секция мисля че няма смисъл да уточняваме тема... по скоро някяква тоналност да се знае За втората секция ще пусна тема която ще е достъпна за всички барабанисти басисти и китаристи от 2 до 200 години кефещи се на екстремизъм..... За певците приемам заявка какви песни ще пеят.....(нещо популярно) за да го знаят всички да го свирят та да се включат желаещите за бекове например.... Редактирано Октомври 3, 2006 от rudibass Цитирай
PlamenM Отговорено Октомври 4, 2006 Отговорено Октомври 4, 2006 1-Поп-рок,джаз и фънк много ще се изкефя ако някой певец забие импровизация върху фънкче например... Цитирай
TheDreamGirl Отговорено Октомври 4, 2006 Отговорено Октомври 4, 2006 ...За певците приемам заявка какви песни ще пеят.....(нещо популярно) за да го знаят всички да го свирят та да се включат желаещите за бекове например.... аз ставам за беквокал, щото не пея мн добре Цитирай
Caruso Отговорено Октомври 5, 2006 Отговорено Октомври 5, 2006 вече има заявки от вокалисти и вокални формации Цитирай
X_eNeMy Отговорено Октомври 6, 2006 Отговорено Октомври 6, 2006 (Редактирано) Айдее нека аз да съм 101вата маймуна на клона. Много гот. Понасвирвам това онова, което става за слушане, било то екстремизъм или не, таа екстра, там съм ! Само да намеря къде се намира, че линка в bgmaps e "изветрял"и го няма вече P.S. А въпроса с бирата как седи ? Редактирано Октомври 6, 2006 от X_eNeMy Цитирай
sa6tiat Отговорено Октомври 6, 2006 Отговорено Октомври 6, 2006 (Редактирано) За първата секция, с по-леките неща, да се пусне примерно Жиголото на ... Сачмо, пък някой, ако иска и на Дейв Лий Рот, като някаква отправна тема за импровизация; бопово парче, лесно сравнително, и има мегдан дълъг за импровизации. Като дода по-късно, ще ви препитам... Редактирано Октомври 6, 2006 от sa6tiat Цитирай
Recommended Posts