travelcaster2 Публикувано Февруари 23, 2013 Публикувано Февруари 23, 2013 На концерта Quebec Magnetic свири и с тази китара. Понеже моят Английски е като на външния министър на Шака Зулу, намерих само снимки. Някой ако знае нека да сподели. Явно това са различни модели. Май са Японски. Кой ги прави? Какво има в тези цилиндри? Цени? Цитирай
Fats Отговорено Февруари 23, 2013 Отговорено Февруари 23, 2013 Мито, твоята е по-читава, тая дето си я прави в къщи. А тоя и 5000 да събере пак няма да просвири като хората. 3 Цитирай
Hillbilly Отговорено Февруари 23, 2013 Отговорено Февруари 23, 2013 Е кво да има - достатъчно здрави железа да държат опъна на струните и да не се суче бриджа спрямо грифа,прекалено футуристично,според мен,предполагам звучи като лопата,но при големия гейн се тая. Цитирай
TONY Отговорено Февруари 23, 2013 Отговорено Февруари 23, 2013 Китарата е от преди 10 и повече години модел, но съм забравил името на проиводителя. Бих могъл да проверя, но ще е свързано с ровене из колекция списания, което бих наоравил, ако ще я купуваш. Цената беше да кажем 4 000 дм. В момента не знам, да предположим около 2 000 евро. Концепцията и е такава, футуристична. Света е шарен и не всичко е класика(Лес Пол/Страт) или пък китайски боклук. Просто човек трябва да има по широк поглед над нещата по принцип. А не да е забил като щраус глава в пясъка и да си вярва, че е по-китарист от Кирк примерно. 3 Цитирай
RZArector Отговорено Февруари 23, 2013 Отговорено Февруари 23, 2013 едно обаче е сигурно, ако има класация за най-грозна китара, тази би я оглавила . Подобно чудо на съвременната техника съм сигурен, че не би извадило приличен звук, още повече при факта, че на практика няма нито тяло, нито глава. Просто един гол гриф. А тия цилиндри са сигурно за да му е удобно, макар, че пак не виждам как може да ти е удобно с подобен инструмент. Цитирай
elasticman Отговорено Февруари 23, 2013 Отговорено Февруари 23, 2013 Teuffel пичове Нещата не са толкова прости. http://www.teuffel.com/ 2 Цитирай
TONY Отговорено Февруари 23, 2013 Отговорено Февруари 23, 2013 Прав си -Teuffel . Били Гибънс също ги ползва . Цитирай
TARTO Отговорено Февруари 23, 2013 Отговорено Февруари 23, 2013 ето как се правят китарите за кьрк Цитирай
travelcaster2 Отговорено Февруари 23, 2013 Автор Отговорено Февруари 23, 2013 Хич не искам да я купувам. Просто ми беше любопитно. Малин е прав. При високия гейн каквото и да сложиш в тарапаната ще прозвучи. Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 24, 2013 Отговорено Февруари 24, 2013 На третата снимка едната метална пластина изглежда като взета от шублер Иначе са интересни тези футуристични модели на Teuffel.Niwa най-много прилича на китара.За Кърк постоянно чета, че не може да свири,за Ларс също,за Джеймс че не може да пее,само Робърт не е толкова оплют,пък не съм видял някой да свири повече да е измислил повече албуми и да има милиони фенове по света.Тъй че едва ли им пука какво мислят по форумите. 4 Цитирай
travelcaster2 Отговорено Февруари 24, 2013 Автор Отговорено Февруари 24, 2013 Моят Travelcaster е подобен. Плюсове: - от началото на грифа до мостчето е едно парче Явор. - по-удобна и балансирана като Страт. - има вградено студио. - има сачмени лагери! - задната форма на грифа е С образна. - има по-хубаво име. - има по-малък калъф. Минуси: - няма MIDI, което може да се добави. http://forum.muzikant.org/topic/122132-%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D0%B5-%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%BE/ 3 Цитирай
Fats Отговорено Февруари 24, 2013 Отговорено Февруари 24, 2013 За Кърк постоянно чета, че не може да свири,за Ларс също,за Джеймс че не може да пее,само Робърт не е толкова оплют,пък не съм видял някой да свири повече да е измислил повече албуми и да има милиони фенове по света.Тъй че едва ли им пука какво мислят по форумите. Не четеш на правилните места. Чети специализирана американска литература и периодика, все поназнайват нещо повече от нас. А само за статистиката - Лили Иванома има повече албуми, но едва ли от това лягаш и ставаш с нея... 1 Цитирай
Ламби Отговорено Февруари 25, 2013 Отговорено Февруари 25, 2013 Металика са наи продаваната група в историята.Особено последните им албуми къртят мифки,ако на концерт изсвирят само неща от последните албуми нещата стават трагични,но те са богати хора и свирят за кеф. Цитирай
Recommended Posts