Jump to content
Българският форум за музиканти

Кои са по-добри ?  

50 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Отговорено

Тази анкета не е много коректна по начина по който е зададена, защото пак опираме до тремолото, като вид и дали въобще го има.

Вярно, че се споменава Флойд роуз, но примерно при китара с фиксиран бридж вида на ключетата не е толкова от значение.

Отговорено
Тази анкета не е много коректна по начина по който е зададена, защото пак опираме до тремолото, като вид и дали въобще го има.

Вярно, че се споменава Флойд роуз, но примерно при китара с фиксиран бридж вида на ключетата не е толкова от значение.

Тогава да поясня - за стандартно тремоло става дума :)

Отговорено

Какво означава самозаключващи се ключове? Аз скоро преминах на ел. китара, скуаер шоумастер с тремоло, предполагам че е със стандартни ключове

Отговорено

Анкетата определено не е добре формулирана,аз лично знам само един вид САМОзаключващи се ключове,които има на пазара-тези на Планет Уейвс-и те не са особено разпространени или популярни!

Владо

Отговорено

Имам 2 китари с нормални кл. и 1 с закл'чващи се.Всички се разтройват еднакво малко.2 от тях са с тремоло.

Никога не използвам флойдроуз,повече ми взима откъм възможности,отколкото ми дава

Отговорено (Редактирано)

Имам една с заключващи и една с не-заключваши. Едната не мръда по 3 месеца (коя ли) другата я настройвам през ден. С фиксиран мост са и двете. Друг е въпроса че има стандарни за по 20 лв комплекта и има и такива за по 100-200+ :)

И съвсем отделен е въпроса със струните. Ако сложиш скапани струни нищо не те спасява :)

Редактирано от wessy
Отговорено (Редактирано)

Aми според мен заключващите ключове са по-удобен вариант, дори при наличие на флойд от самото му заключване, стига да има здрав нът.

А и цената на заключващите ключове говори сама за себе си...

Всъщност, като чета въпроса на анкетата... ами естествено че заключващите са по-добри :read: . Защото еднита само настройват, а другите настройват и заключват, така че тук не говорим за компромис.

Редактирано от Evtim Djerekarov