Heartman Публикувано Януари 10, 2013 Share Публикувано Януари 10, 2013 (Редактирано) Поиграх си да направя кавър на великия Джими и колкото и да е просто хич не е лесно.Особено с пеенето и със скапания компютър.Китарката е Squier strat affinity,кабел,саундкарта.Вокала също е записан с микрофон см58(китайски) кабел в картата и Cubase.Смесено е на слушалки.Знам че не става така,но с това разполагам. Редактирано Януари 10, 2013 от Heartman 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Януари 10, 2013 Share Отговорено Януари 10, 2013 (Редактирано) Бре, учудващо добре си се справил, особено китарата! Ама и вокала си го бива! Редактирано Януари 10, 2013 от Лими Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Януари 10, 2013 Автор Share Отговорено Януари 10, 2013 Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Януари 11, 2013 Share Отговорено Януари 11, 2013 Е,Браво! Защо със скуайър,нали имаш и други китари,или то в компа все тая (в моя комп,ако му пусна директно китара нищо не става)? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Януари 11, 2013 Share Отговорено Януари 11, 2013 Яко е станало ... кефи ме Предполагам ползваш някакъв бекинг трак с бас и барабани . Само те са слабото звено Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Януари 11, 2013 Автор Share Отговорено Януари 11, 2013 @Hillbilly - Защото е най-близо до фендерския звук,иначе имам още две китари,но лес пола не става за Хендрикс(според мен),Уашбърна въпреки че се делят адаптерите на сингли,пак не звучи като страт. @ultramega - намерих готов бекинг трак с барабани и бас и наистина не е много добър,имам и оригиналния обаче той е с вокал и нямаше как да се пробвам да го изпея Ето тука е с гласа на Джими https://soundcloud.com/heartman/jimi-stevens-purple-haze-jimis 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 11, 2013 Share Отговорено Януари 11, 2013 Не е достатъчно автентично, Джими кога е вадил такъв добър саунд? Кефи как е станала, вокалът също е добре! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bassbull Отговорено Януари 13, 2013 Share Отговорено Януари 13, 2013 БОГАТА РАБОТА! 1:1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts