sw1tched Отговорено Септември 29, 2004 Отговорено Септември 29, 2004 hehe zashto taka, zvuka mu ne e tragichno losh i stavashe za domashno svirene за много дисторжън е все пак не свиря джаз за разлика от теб не съм достигнал това ниво, има мнооого слоеве кожа да изтъркам дотогава Цитирай
kitaratapesho Отговорено Септември 30, 2004 Отговорено Септември 30, 2004 то въпроса е дали ти се свири джаз а не дали си на това ниво но със сигурност няма да загубиш ако понаучиш джаз хармонията Цитирай
Guest Отговорено Септември 30, 2004 Отговорено Септември 30, 2004 п.с. Нема се п'у'ашиш - тогава бях в работно облекло тип костюм & вратовръзка...ама кво да се прави...трудова дисциплина... Znachi kakwo, bqgame ot rabota za da drunkame po magazinite :wink: Az dosta okusnqh sled towa. Hich ne iskah da si wlacha kitarkata na rabota ama puk i ne mi se hodeshe cql den s tolkoz pari w joba. Na rabotata se pochaha klasicheskite wuprosi deto mnogo gi mrazq: - ama ti swirish li - ti muzikant li si - ti dobur li si - izswiri neshto - ........ Naprawo me poburkaha :evil: Цитирай
synchu Отговорено Септември 30, 2004 Отговорено Септември 30, 2004 Съвсем напротив, имах работа наблизо Винаги когато имам работа близо до музикален магазин просто няма начин да не влезна.... Тези въпроси отдавна съм ги минал айде лека и успех с китарата... Цитирай
musicman Отговорено Септември 30, 2004 Отговорено Септември 30, 2004 Хора, дайте да си говорим тук по темата ;-) много офтопици има :? Цитирай
sw1tched Отговорено Септември 30, 2004 Отговорено Септември 30, 2004 Хора, дайте да си говорим тук по темата ;-)много офтопици има :? Ок, по темата ..аз свиря с ръце, при това в едната държа перце . М да кажа че предишната ми китара нямаше хъмбъкър и с новата :love: distortion :love: Цитирай
fluti Отговорено Октомври 4, 2004 Отговорено Октомври 4, 2004 здрасти, пичове,ей ме и мене... Ibanez RG220 туй-то. жалко, че не ми остава много време да свиря, ама скоро ще си взема някакъв кьорав усилвател и ще почна пак да намирам време Цитирай
bulby Отговорено Октомври 5, 2004 Отговорено Октомври 5, 2004 Вече свиря с ей това: Ibanez RG320FATL Доста е готин ама как се нервирам с този флойд роуз и заключването не е истина направо... Цитирай
JEMer Отговорено Октомври 5, 2004 Автор Отговорено Октомври 5, 2004 Доста е готин ама как се нервирам с този флойд роуз и заключването не е истина направо... Честито със здраве да си я ползваш За флойда хвърли едон око тук има доста интересни и полезни неща, а ако не се справиш сам свиркай, ще помагаме Цитирай
AXE Отговорено Октомври 5, 2004 Отговорено Октомври 5, 2004 Доста е готин ама как се нервирам с този флойд роуз и заключването не е истина направо... Честито! Всеки е бил така споко. Ако не се оправиш кажи да пусна една тема за Floyd Rose. Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 20, 2004 Отговорено Октомври 20, 2004 Китарата ми от по близо арт уорк на един френд от холанд Цитирай
Delyan Отговорено Октомври 31, 2004 Отговорено Октомври 31, 2004 Записвам винаги с Shure SM57 Китарата ми е Ibanez RG270 с малко намеса в електрониката В момента ползвам Marshall Valvestate S80 Model 8240 (надявам се още дълго да го ползвам ) За MIDI клавиатура и synth ползвам KAWAI k1 II Track14 е записван с Ibanez>Korg Ax1g>Larios TC20>Shure sm57>PC Larios tc20 Track16, Track20 Track26 са записвани с Ibanez>Marshall Shredmaster>L55>Shure SM57>PC Shredmaster L55 Преди съм ползвал също и педали Marshall Drivemaster, Proel wah, Bespeco Volume/Wah, Лель ПЭ и глава с кабинет B100 Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 31, 2004 Отговорено Октомври 31, 2004 ех лариосееееееееееее ех 10 класс Цитирай
Delyan Отговорено Октомври 31, 2004 Отговорено Октомври 31, 2004 ... абе то и Larios и L55 все са ... ама понякога вършат работа (естествено и в двата са направени малко променени ) Цитирай
Recommended Posts