killer Публикувано Декември 24, 2012 Публикувано Декември 24, 2012 (Редактирано) Реших да запиша нещо с последната за сега китара и да го споделя. Искаше ми се да е цялата песен, но има още хляб да изям за да я направя както трябва.Записано е с Ibanez JPM P2=> Tc Electronic Desktop Konnekt 6=> Guitar Rig 5. Видеото е от Logitech c910.Весели Празници на всички!!! Марио. http://www.youtube.com/watch?v=Zli0Bt8SbpY Редактирано Декември 24, 2012 от killer 10 Цитирай
kiusha82 Отговорено Декември 24, 2012 Отговорено Декември 24, 2012 Поздравления!Много добре си го направил.Китарата е върха ,както и тона си улучил С нетърпение очаквам втората част. Весели Празници Цитирай
killer Отговорено Декември 24, 2012 Автор Отговорено Декември 24, 2012 Много благодаря за добрите думи. Ако трябва да съм честен с Guitar Rig и всички други производни програми е много удобно (от гледна точна на "всичко в едно"), но компресирания звук и липсата на диманика направо ме убиват. От друга страна е перфектния компромис за свирене в домашна обстановка (особено по малките часове). За съжаление втората част няма да е скоро, имам още много да се трудя и развивам за да се чувствам комфортно свирейки я, но е чудесно предизвикателсто за през новата година. Весели празници. Марио Цитирай
killer Отговорено Декември 25, 2012 Автор Отговорено Декември 25, 2012 Благодарности и весели празници!!! Марио. Цитирай
Jordan_J Отговорено Декември 25, 2012 Отговорено Декември 25, 2012 Много готин тон си избарал, Марио! Бравос! Цитирай
yakiya Отговорено Декември 26, 2012 Отговорено Декември 26, 2012 Големец си Мариоооо. Ти па искаш да го барнеш едно към едно. Давай трудните моменти по твой начин леко. Бравос! Цитирай
killer Отговорено Декември 26, 2012 Автор Отговорено Декември 26, 2012 Здравейте момчета, благодаря ви за добрите думи, радвам се, че ви е харесало. Имам голям респект към тази песен и наистина държа да я направя както трябва. Навремето я записах цялата и сега като си я пускам направо ме е срам, голямо мазане и много фалшиви тонове, никога повече. С много труд и ще стане както трябва и тогава моето удовлетворение ще е огромно. Весели празници, Марио. 2 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Декември 27, 2012 Отговорено Декември 27, 2012 Супер е, браво Марио Трябва да взема да направя и аз едно видео на това парче! Весели празници Цитирай
killer Отговорено Декември 28, 2012 Автор Отговорено Декември 28, 2012 Благодаря ти Атанасе, много бих се радвал да направиш видео на това парче. Очаквам с нетърпение. Весели празници Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Декември 28, 2012 Отговорено Декември 28, 2012 Разбира се и обещавам да е цялото парче Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Януари 22, 2013 Отговорено Януари 22, 2013 Бях обещал на Марио да запиша мое изпълнение на "For The Love Of God" - пълна версия на парчето Ето го и него най-сетне! Използвал съм следното оборудване : Ibanez RG570PN - guitar Fractal Audio Axe-FxVovox cablesElixir StringsBone pick Надявам се да ви хареса - приятно гледане 2 Цитирай
Recommended Posts