bratmito Отговорено Юли 19, 2006 Отговорено Юли 19, 2006 Проблерма идва от там,че китарата ми е правена.В тва число и бриджа.Болтчетата които повдигат струните са разждясали и е невъзможно да се изкарат,а искам мда си сваля струните . Цитирай
TerminalFrost Отговорено Юли 19, 2006 Отговорено Юли 19, 2006 Проблерма идва от там,че китарата ми е правена.В тва число и бриджа.Болтчетата които повдигат струните са разждясали и е невъзможно да се изкарат,а искам мда си сваля струните . Вероятно трябва да попиташ в раздела Изработка и ремонт на музикални инструменти, там може би ще ти помогнат. Цитирай
zigi Отговорено Юли 22, 2006 Отговорено Юли 22, 2006 Искам да питам понеже ми дадоха 1 клип с гамите за солата ама нещо е прецакан и не мога да видя цялия. Къе мога да видя от кои прагчета са съставени различните гами за солата. Ще съм ви мн благодарен... Цитирай
lars Отговорено Юли 24, 2006 Отговорено Юли 24, 2006 Предният ми отговор отиде с коша и за това сега ще се опитам да го формулирам по-различно.Въпросът ти е напълно безмислен,така че не мисля,че някой ще съумее да ти отговори. Цитирай
Eliza_rock Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 Хах...тъп въпрос но все пак ... Аз като бъдеща китристка нз на коя струна коя нота отговаря или нещо от този род ... Може ли да ми помогнете ? Цитирай
Traxex Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 Такам има темичка по твоя въпрос ето тук http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=9112 Но всепак да кажа в случай че не разбираш нещо: Аз лично свира в стандартен строй E(ми) при които струните звучат в следните тонове: 1ва - E (ми) 2ра- B (си) 3та- G (сол) 4та- D (ре) 5та- А (ла) 6та- E (ми) Това разбирасе както горе съм посочил е строя в който аз свиря и всъщност най - стандартния ако не се лъжа Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 След това ще помоля модераторите да изтрият всички ненужни мнения и оставят само списъка с лекторите. А той е: 1. Child^in^Time не моа сфиръ д'ге Мнения: 155 Регистрация: 1-October 05 Инструмент: китара ... Аз като влязох във форума един месец не отбирах половината от това, което си говорехте. Ма ме беше срам да питам да не ми се смеете.... Редактирано от Child^in^Time на Jul 10 2006, 01:41 PM Пази Боже от лектори.. Цитирай
Recommended Posts