Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Значи в момента съм с Creative SoundBlaster Audigy 2 и използвам guitar rig 5 за записи . Интересува ме мога ли да си намеря нещо качествени за около 100 лв . Бях се ориентирал към toneport ux2 , но в момента няма 2ра ръка , а не ми се дават 220 лв за нов .

Отговорено

Еми в твоето положение, следиш какво ще излезе в базара. Не че не може и нещо евтино ново да вземеш, ако ти трябва само за китарата, но сякаш е по-добър варианта да е нещо по-качествено, втора ръка.

Отговорено

Между това, което ти имаш и нещо ново евтино няма да има особена разлика.... следи онлайн за нещо секънд хенд ;)

Успех !

Отговорено

За тея пари външна аудио карта с инструментални входове е почти невъзможно, погледни за м-аудио 2496, щот съм имал и тази и аудигито и разлика в звука и в шума определено има.

• 3 weeks later...
Отговорено

Baby Thomas, едно въпросче бързо извън темата: интерфейсът ти ползвал ли си го с Windows и какво мислиш??? Доколкото знам си с Tascam us122mkII :)

Поздрави!

Отговорено

@aarab - Да, същия е модела, но не съм го пускал, сори. За около 6 години съм има Уин само за 15-тина мин., исках да пробвам как ми върви SSD-то. Ако ти трябва да пробвам нещо конкретно не е проблем, ще открадна некъф диск от офиса за една вечер... :)

Отговорено

един тест би ми бил стрaшно полезен,блaгодaря ти предвaрително... обмислям този интерфейс зa стдиото,но още се чудя дaли дa е logic или reaper..... кaжи сaмо кaк сa дрaйверите и лaтенциятa..... thanks again...

Отговорено

За макинтош знам, че няма латенция от няколко души, интересно ми е дали за Уин е така, или е зле.....?

Отговорено

Така и така е тръгнало на off-topic :D

Добра е забележката за google-a, ама от друга страна, точно по този въпрос, една камара глупости и противоположни мнения съм намирал в интернет, като съм си търсил интерфейси преди време. То и по доста други въпроси е подобно положението де. Просто има огромен брой некадърници по света, които не могат да работят с дадена техника и мислят, че проблема е в техниката. Та за това в някои случаи, много по-добра работа ти върши мнението на няколко съфорумника, за които знаеш, че са стабилни.