Jump to content
Българският форум за музиканти

Pavlin_sv

Members
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Male

Pavlin_sv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Значи в момента съм с Creative SoundBlaster Audigy 2 и използвам guitar rig 5 за записи . Интересува ме мога ли да си намеря нещо качествени за около 100 лв . Бях се ориентирал към toneport ux2 , но в момента няма 2ра ръка , а не ми се дават 220 лв за нов .
  2. Значи инсталирам този от саита 122 мв е . Не е пълна версия има само 2 вида дисторжан и така . Като го пусна се чува само китарата каквито и настройки да правя по програмата нищо не се променя . Когато пусна гитар риг 5 сичко си е както трябва с под фарма не става
  3. Защото си изтеглих някаква версия но беше от саита на лине 6 и маи е за определен модул само .
  4. Имам саунд карта creative audigy 2 може ли да ползвам под фарм с нея или ми трябва задтлжително тонепорт идр ?
  5. Ето 2те китари между които се чудя . И 2те са произведени в Китай. И са на сходна цена . http://www.aliexpress.com/fm-store/603969/0-354391546/2012-New-Arrival-Hammett-Ouija-White-opera-Electric-guitar-OEM-.html http://www.aliexpress.com/product-fm/536838428-New-Arrival-Made-In-Japan-IBZ-JEM-7V-Steve-Vai-Electric-Guitar-Free-shipping-wholesalers.html Според вас коя ще е по-добра ?
  6. Не съм .Реших да си поръчам китара от Китай.След 2 месеца заминавам за Англия на бригада и ще я поръчам направо там да дойде да не я нося и на отиване .
  7. Стига да не е както колегата каза, да са сложили снимка на оригинала и да ми пратят някакво бегло подобие . Еми ще ви пиша, като ми я пратят в Англия след 2 месеца съм там, и ще я поръчам ,че доставката не е за цял свят .
  8. http://product.madeinchina.com/2012-Arrival-KH-20-Kirk-Hammett-Ouija-electric_13650563.shtml За тази реплика може ли някой да изкаже мнение ?
  9. Аз се спрях на тази китара http://product.madei..._13264470.shtml Някои може ли да ми каже , ако има мито колко ще излезе долу горе ? . Ето и клип как на китара http://www.youtube.c...feature=related , ако някои може да намери и с звука на китайското копие ще е чудесно , но с тая визия ме грабна просто .
  10. http://product.madei..._13058536.shtml Здравейте какво мислите за китарите от този сайт .Тази поне визуално е като на Стийв Вай от клипа bad horse има и още много които съм си харесал , но се притеснявам как може да са на такива цени ,от шперплат ли ги правят ? Ясно , че в Китай работната ръка е по-евтина , но чак пък толкова ...
  11. Благодаря на всички за изказаните мнения!
  12. Благодаря за информацията
  13. Няма ли разлика във звука при GX и UX1 , или при UX2 има само повече екстри ?
  14. Тия камиончета са тотален спад . Поне според мен имал съм на Boss там е малко по добре работата , но по добре си вземи процесор . За да постигнеш хубав звук ти трябват поне няколко камиончета .
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.