Nikifena Публикувано Август 29, 2012 Публикувано Август 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=sEdDgNUaHn4&feature=player_embedded Видеото е направено от Rob Balducci. Това е може би и най-известната личност в света за момента който ползва мой ефект. Пичът има албуми, непрекъснато прави разни гитар клиникс, свири нон стоп в Америка и тн. Абе деен китарджия и има готин тон. Благодаря му за видеото. 9 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Август 29, 2012 Отговорено Август 29, 2012 Браво Ники, много се радвам, че китарист от ранга на Rob Balducci ползва твой ефект ) Пожелавам ти да има още известни имена на страницата ти "Clients" 1 Цитирай
Trysth Отговорено Август 30, 2012 Отговорено Август 30, 2012 Браво Ники! Като си тръгнал, направо изпращай по една бройка на gearmanndude и Burgerman666 1 Цитирай
TONY Отговорено Септември 1, 2012 Отговорено Септември 1, 2012 ^ Много добър съвет. gearmanndude за мен е най-добрият, от всички, които правят ревюта по ю-тубата. ( в смисъл, че най-много ме кефят неговите презентации) дюда сигурно получава сума безплатен гиър. 1 Цитирай
Trysth Отговорено Септември 1, 2012 Отговорено Септември 1, 2012 Мда, а и до колкото съм забелязал яко се кефи на овърдрайвчета и фъзове, така че сигура да спретне едно ревю. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 13, 2012 Отговорено Септември 13, 2012 Супер!!! Ред е мисля на ProGuitarShop.com 1 Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 17, 2012 Автор Отговорено Септември 17, 2012 ^ Про шоп-ът се правят на цигани. Два пъти им писах, ония се ослушват. Ай сиктир Цитирай
Yves Отговорено Септември 17, 2012 Отговорено Септември 17, 2012 (Редактирано) ^ Те са голяма трибуна, нормално е да искат да се облажат от това, че ще направят ревю на нещо, сигурно и затова се правят на ударени Пробвай Rob Chapman, за няколко години доби голяма популярност, а ревютата му са много информативни и приятни за гледане. Мен лично ако ме интересува нещо търся с предимство негово видео. Редактирано Септември 17, 2012 от Yves 1 Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 17, 2012 Автор Отговорено Септември 17, 2012 ^ ще го имам в предвид Между другото, готово е новото демо на Firesound-a: http://www.youtube.com/watch?v=7kqEC07PC24&feature=player_embedded На китарата е Ангел Дюлгеров - много готин пловдивски китарист който в момента свири с кого ли не. Парчето е на Tube Hedzzz. Много як и обещаващ БГ проект на Ачката, Еко на бас и Росен Ватев на барабани. Ето и фейс-а на бандата: http://www.facebook....59909539?ref=ts Видеото е записано с Canon D5 mark3. Аудиото е обработено като в него влиза звукът от фендера отзад и малко от канона за руум. Има и малко пудра, за да се впише китарата добре в микса. 9 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Септември 17, 2012 Отговорено Септември 17, 2012 Супер е, Ники!Поздравления Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 17, 2012 Отговорено Септември 17, 2012 Супер, Ники! Браво!! И аз много се радвам за тези твои успехи! Само така и само напред! 1 Цитирай
dandilov Отговорено Септември 29, 2012 Отговорено Септември 29, 2012 (Редактирано) Луди амирации и от мен! Абе тоя пич Ангел Дюлгеров, направо размазва, бе!!! Страхотно ме изкефи! Браво!!! :happy: :rocker: Редактирано Септември 29, 2012 от dandilov Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 30, 2012 Автор Отговорено Септември 30, 2012 Ачката е голяма глава! Изобщо цялата банда е супер. Чакам ги скоро да направят концерт в Пловдив Цитирай
Slide Отговорено Септември 30, 2012 Отговорено Септември 30, 2012 И аз подкрепям Yves за Rob Chapman. Работи в партньорство с Andertons, а той и собственика на Andertons са луди фенове на разни бутикови стилизирани кутийки. Това е много голяма трибуна в Youtube и ако успееш да си осигуриш ревю (което най-верояно би значело - да продават продукта ти в магазина) ще е много хубаво. Успех! Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 1, 2012 Отговорено Октомври 1, 2012 ^ Про шоп-ът се правят на цигани. Два пъти им писах, ония се ослушват. Ай сиктир Горчиво ще съжаляват Цитирай
Recommended Posts