Басурендер Публикувано Август 27, 2012 Публикувано Август 27, 2012 Много неприятно е като чукна на "нови мнения" и 90 % да за заключени теми от базара...не може ли да отиват в някаква специална кофа или просто да се изтриват..много дразни...много... 7 Цитирай
Лими Отговорено Август 28, 2012 Отговорено Август 28, 2012 ^ Подкрепям те напълно! Би трябвало да има някакъв отделен канал за такива теми! Цитирай
рахата Отговорено Август 28, 2012 Отговорено Август 28, 2012 Уж затова беше създаден отделно "Базара"... Сега не може да видиш нова тема - целия базар е във форума 1 Цитирай
musicman Отговорено Август 28, 2012 Отговорено Август 28, 2012 Ами като се предложи това защо не взехте отношение? Не е проблем да го махна ама айде уточнете се какво искате... Цитирай
Sasho_Crasho Отговорено Август 28, 2012 Отговорено Август 28, 2012 Отделно прозорче с "Нови теми в "Базар"", което да се намира по-надолу от "Нови теми"? 1 Цитирай
musicman Отговорено Август 29, 2012 Отговорено Август 29, 2012 Абсолютно всичко влязло във форума по някакъв начин, било то и малко прозорче в началото, ще се появи в новите теми. Така че или има анонси от базара, или няма. Мога също така да направя анонсите на по-рядко. Цитирай
serengeti Отговорено Август 29, 2012 Отговорено Август 29, 2012 Не може да се угоди на всички.Но съм сигурен че посещаемостта на форума и базара се е повишила заради тези теми.Мен лично не ме дразни тази опция,даже мисля че е много полезна.Ако толкова ви пречи може да не натискате бутон "Нови мнения".Съдържанието на форума може да се преглежда по много начини. 1 Цитирай
bsavov Отговорено Август 29, 2012 Отговорено Август 29, 2012 ...Съдържанието на форума може да се преглежда по много начини. би ли споделил как бих могъл да преглеждам само новите мнения без да виждам темите от базара? Извод: явно има хора който са на мнение, че е полезно да виждат новите публикации в базара няма смисъл да се виждат новите публикации в базара. , когато се цъкне бутона "Нови мнения". Предполагам технически решения на въпросният "случай" могат да се намерят, стига да е ясно какво се иска. Успех и Поздрави. 1 Цитирай
serengeti Отговорено Август 30, 2012 Отговорено Август 30, 2012 ^Предполагам че един от тях е да се абонираш за отделни раздели,които не включват базара.Без да се заяждам(че съм видял нещо много повече от вас или от сорта),предполагам че сте влизали в по-големи форуми като TDPRI.com,gearslutz harmonycentral freestomboxes,там хората се справят чудесно и без да "цъкат" на нови мнения,и не съм чул някой да се оплаква. Цитирай
BlueZone Отговорено Август 30, 2012 Отговорено Август 30, 2012 Добре де, а няма ли възможност в личните настройки на форума на всеки, да има някаква опция, която да позволява дадени раздели да бъдат изключвани от feed-а за нови постове? Цитирай
misterj Отговорено Август 30, 2012 Отговорено Август 30, 2012 Аз не мога да разбера смисъла на всичко. Обявите си бяха отделени в Базар, а темите за покупко-продажба трябваше да се заключат. Сега и при мен си избирам нови мнения и всичко ми е някакви препратки към базара. Аз ли изтъпявам или......? Цитирай
serengeti Отговорено Август 31, 2012 Отговорено Август 31, 2012 http://forum.muzikant.org/topic/122672-iaaeiaoa-nodhaieoea-e-bazarmuzikantorg/page__fromsearch__1 Тук обсъждахме тази тема. Цитирай
musicman Отговорено Август 31, 2012 Отговорено Август 31, 2012 Понеже един колега питаше в една друга тема дали е реклама това - не, не е реклама, обявите се хващат по 5 на час и се анонсират тук. Нямам претенции за изчерпателност, но и не това е идеята. Много ми е лесно да ги махна тези анонси. Ако искате може да пуснем една отделна тема и в нея да се гласува една седмица, кой иска анонси и кой не иска. Накрая мнозинството печели. Ама за последно! След това не искам да слушам пак да ги връщам. Цитирай
serengeti Отговорено Август 31, 2012 Отговорено Август 31, 2012 Пак ще има неразбрали и сега е отпускарски сезон,надали ще се получи реална анкета. Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Август 31, 2012 Отговорено Август 31, 2012 (Редактирано) Добре де, а няма ли възможност в личните настройки на форума на всеки, да има някаква опция, която да позволява дадени раздели да бъдат изключвани от feed-а за нови постове? Има един вариант - Игнорирани потребители Ама не действа. Може би не го правя както трябва, и пак си се виждат съобщенията. Ако има вариант да се игнорират мненията на bazar.muzikant.org , може би ще се реши проблема? Дори да е необходимо някаква промяна в кода на форума? Така, който иска да не вижда съобщенията от базара, да може да ги гнорира от контролния си панел, а който иска да има съобщенията от базара, да може да ги вижда. Редактирано Август 31, 2012 от Parni_Valjak 2 Цитирай
Recommended Posts