Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Много неприятно е като чукна на "нови мнения" и 90 % да за заключени теми от базара...не може ли да отиват в някаква специална кофа или просто да се изтриват..много дразни...много...

Отговорено

Абсолютно всичко влязло във форума по някакъв начин, било то и малко прозорче в началото, ще се появи в новите теми. Така че или има анонси от базара, или няма. Мога също така да направя анонсите на по-рядко.

Отговорено

Не може да се угоди на всички.Но съм сигурен че посещаемостта на форума и базара се е повишила заради тези теми.Мен лично не ме дразни тази опция,даже мисля че е много полезна.Ако толкова ви пречи може да не натискате бутон "Нови мнения".Съдържанието на форума може да се преглежда по много начини.

Отговорено

...Съдържанието на форума може да се преглежда по много начини.

би ли споделил как бих могъл да преглеждам само новите мнения без да виждам темите от базара?

Извод: явно има хора който са на мнение, че

• е полезно да виждат новите публикации в базара
  • няма смисъл да се виждат новите публикации в базара.

, когато се цъкне бутона "Нови мнения".

Предполагам технически решения на въпросният "случай" могат да се намерят, стига да е ясно какво се иска.

Успех и Поздрави.

Отговорено

^Предполагам че един от тях е да се абонираш за отделни раздели,които не включват базара.Без да се заяждам(че съм видял нещо много повече от вас или от сорта),предполагам че сте влизали в по-големи форуми като TDPRI.com,gearslutz harmonycentral freestomboxes,там хората се справят чудесно и без да "цъкат" на нови мнения,и не съм чул някой да се оплаква.

Отговорено

Добре де, а няма ли възможност в личните настройки на форума на всеки, да има някаква опция, която да позволява дадени раздели да бъдат изключвани от feed-а за нови постове?

Отговорено

Аз не мога да разбера смисъла на всичко. Обявите си бяха отделени в Базар, а темите за покупко-продажба трябваше да се заключат.

Сега и при мен си избирам нови мнения и всичко ми е някакви препратки към базара.

Аз ли изтъпявам или......?

Отговорено

Понеже един колега питаше в една друга тема дали е реклама това - не, не е реклама, обявите се хващат по 5 на час и се анонсират тук. Нямам претенции за изчерпателност, но и не това е идеята. Много ми е лесно да ги махна тези анонси.

Ако искате може да пуснем една отделна тема и в нея да се гласува една седмица, кой иска анонси и кой не иска. Накрая мнозинството печели. Ама за последно! След това не искам да слушам пак да ги връщам.

Отговорено (Редактирано)

Добре де, а няма ли възможност в личните настройки на форума на всеки, да има някаква опция, която да позволява дадени раздели да бъдат изключвани от feed-а за нови постове?

Има един вариант -

Игнорирани потребители

Ама не действа. Може би не го правя както трябва, и пак си се виждат съобщенията.

Ако има вариант да се игнорират мненията на bazar.muzikant.org , може би ще се реши проблема? Дори да е необходимо някаква промяна в кода на форума?

Така, който иска да не вижда съобщенията от базара, да може да ги гнорира от контролния си панел, а който иска да има съобщенията от базара, да може да ги вижда.

Редактирано от Parni_Valjak