Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 75
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

като се махнат прекъсванията ми се събират 3 години дрънкане на електричка на ниво гаражно свирене за съжаление не мога да се занимавам серйозно и нивото ми си остана гаражно

Отговорено (Редактирано)

Година и половина.. Почнах серизно да се занимавам сравнително късно, като бях на 18. (Преди това само 5-6 акорда прасках) Сега наваксвам с хъс и 3-5 часа свирня на ден. (Понякога и до 7-8 ги откарвам) :metalist:

Живот и здраве след 2-3 години може да излезе нещо от мене. :greenball:

Редактирано от Slevin
Отговорено

Общо 19 години занимания с музика, както следва:

- 19 г. китара (3 г. класическа + 16 г. електрическа)

- 12 г. бас

- 12 г. пиано (макар и да го карам доста несериозно - най-малкото съм самоук с този инструмент)

- има-нема една година барабани (дотолкова, доколкото да мога да си цъкам барабани на компа, така че да са реални и логични като изсвирване)

Отговорено

ммм мойта е мн смешна...Около Нова година наредих ан дядо ми д аоправи стария орфей на село и да почвам да свиря,защото мн се бях запалил...ама той се разтрои и 5 месеца съм ''свирил'' на разтроена китара ама поне пръстите си развих ако не друго ;) .Преди месец и нещо си взех Squeira и сега съм супер зарибен,по цял ден свиря с кеф ;) и на уроци ходя...и за тва време мога да кажа,че бавно малко по малко напредвам...вече свиря солото на Holiday мн.добре :bravo:

Отговорено

А ветерани приемате ли? :huh: Аз горката свиря от 34 зими насам . Просвирих преди да мога да чета започнах солфеж на 4,5 години . Свиря до днес но само когато поскам и каквото поискам, срещу добър хонорар разбира се.

Отговорено
ммм мойта е мн смешна...Около Нова година наредих ан дядо ми д аоправи стария орфей на село и да почвам да свиря,защото мн се бях запалил...ама той се разтрои и 5 месеца съм ''свирил'' на разтроена китара ама поне пръстите си развих ако не друго :) .Преди месец и нещо си взех Squeira и сега съм супер зарибен,по цял ден свиря с кеф :thumbs_up: и на уроци ходя...и за тва време мога да кажа,че бавно малко по малко напредвам...вече свиря солото на Holiday мн.добре :thumbs_up:

E баце, добре си се учил да свириш.. толкова да не можеш да си настроиш китарата....