Dilian Nedev Отговорено Юни 25, 2006 Share Отговорено Юни 25, 2006 Не знам за там , ама аз намерих един сайт , в който цените на Ибанез съвпадат с тези на Икономов : http://musicstore.de Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
don_pepinio Отговорено Юни 25, 2006 Share Отговорено Юни 25, 2006 Като за начало мисля, че бива! Е то всеки иска JS 1200 на Joe Satriani, но всичко с времето, нека не губим надежда... Аз пък нища!!! То ако ще пълним темата на човека и аз да питам : Ibanez RG370DX Става ли и има ли някой , който я притежава ? Аз имам RG 350DX,то е абсолютно същото,само дето е с платка!Доста прилично обажда,аз съм доволен!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лелдорин Отговорено Юни 25, 2006 Share Отговорено Юни 25, 2006 (Редактирано) я някой да каже пробвал ли е следните модели: Ibanez SA120-593 лева Ibanez GSA60-472 лева Ibanez GSZ120-469 лева прегледах сайта и се спрях на тия трите.влизат ми в цената,пък и като характеристики ми харесват.най-съм навит на gsz120 модела,защото не е стринг тру боди(което аз мразя),но искам да чуя мнения и тн. Редактирано Юни 25, 2006 от Лелдорин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Юни 25, 2006 Share Отговорено Юни 25, 2006 За Ibanez Grg270b мисля, че имаше тема преди в която общо взето разбирачите го оплюха много сериозно аз съм свирил на един такъв и много ми допадна, грифчето е удобно, адаптерите стават, флойд-а не се разстройваше, а бе общо взето на тази цена не мисля че може да намериш нова по-добра китара Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Юни 25, 2006 Share Отговорено Юни 25, 2006 взимай и свири до припадък бе! ще минат години преди да започнеш да откриваш разликите между китари за 500 и 5000 лв. това за теб сега няма значение - дотогава доста дъски ще минат през ръцете ти - затова ти казвам пак - яок жица и тва е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Юни 25, 2006 Share Отговорено Юни 25, 2006 взимай и свири до припадък бе! ще минат години преди да започнеш да откриваш разликите между китари за 500 и 5000 лв. това за теб сега няма значение - дотогава доста дъски ще минат през ръцете ти - затова ти казвам пак - яок жица и тва е Абсолютно! Точно и ясно казано и истина! :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 25, 2006 Share Отговорено Юни 25, 2006 (Редактирано) http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=10236 http://www.elderly.com/items/30U-10073.htm Погледни и тези. Според мен по - си струва, стига да можеш да си намериш такава. В софия продават. Около 500 лв крайна цена. Тази долната(Centaura-та) е махагонова. Точно нея имам предвид. Ако не държиш да е Ibanez(малко по-трудна за продаване, ако един ден решиш), мисля че това е един добър вариант. Пробвал съм я, и да ти кажа ми хареса доста. Изработката е прецизна, прагчетата са добре поставени. Флойда няма да прави проблеми, стига периодично да смазваш 2-та винта, на които стои, и да не прекаляваш с него. Адаптерите са парафинирани, микрофония няма. В звука на китарата има и плътна ниска нотка(която лиосва в по-евтините Jackson-и, За евтини ибанез не знам). Изобщо има характер в звука, не звучи точно тенекиено, както повечето подобни китари. Фрет-бъз, и други подобни проблеми няма. Редактирано Юни 25, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 26, 2006 Share Отговорено Юни 26, 2006 ...Е то всеки иска JS 1200 на Joe Satriani... Не е така. Аз искам JS1000BP. :green: Абе вече доста пъти се каза, че новите Айбънец китари са с доста занижено качество. Аз лично няма да си купя никога. На есен продавам сегашната талпа и вземам от еБей едно JS1000BP и това е! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Юни 27, 2006 Share Отговорено Юни 27, 2006 То ако ще пълним темата на човека и аз да питам : Ibanez RG370DX Става ли и има ли някой , който я притежава ? Аз имам Ibanez 370 само че BMW. Бърза е точно като BMW Майтапа на страна но китаркта е страхотна. Аз по-удобна не съм пипал. И звучи страхотно. Естествено като за този клас китари. 270 за начинаещ определено си струва. А и не само за начинаещ. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatanov Отговорено Юни 27, 2006 Share Отговорено Юни 27, 2006 Ами моя скромен опит с таз китарка ГРГ 270 казва че си е идеална за тея пари ... мен ме радва флойда си е съвсем наред ... пробвай я като те накефи я зимай ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Юни 27, 2006 Share Отговорено Юни 27, 2006 За да не отварям нова тема, я дайте акъл за някъв Джаксън без тремоло за около 500-600 лв. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Юни 27, 2006 Share Отговорено Юни 27, 2006 емм то за тия пари Джаксън май има само от JS-30 серията(550 гроша) позяпай ги на сайта пък ака си харесаш, ходи до РФ и тествай Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Юни 27, 2006 Share Отговорено Юни 27, 2006 A от JS-30 серията има ли ги тия с по нестандартните форми (кели, кинг v, уориър, роудс)? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лелдорин Отговорено Юни 27, 2006 Share Отговорено Юни 27, 2006 да ама са китайски :think: за още 50 лева можеш японски vintage нов да си вземеш.което е доста по-хубаво Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Юни 27, 2006 Share Отговорено Юни 27, 2006 дай линк да го видя кво точно представлява Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts