Doctor Van Dark Публикувано Юни 14, 2012 Публикувано Юни 14, 2012 Здравейте! От няколко дни домът ми се озвучава от Motif 8... Имам странното предчувствие, че е бъкан с ефекти, но не знам как да си ги поискам Моля помогнете с едно упътване на български (за предпочитане) или на английски. Благодаря! Цитирай
Tisho_Vasilev Отговорено Юни 14, 2012 Отговорено Юни 14, 2012 http://www.motifator.com/storage/support/motifese1.pdf Цитирай
Doctor Van Dark Отговорено Юни 14, 2012 Автор Отговорено Юни 14, 2012 Благодаря за горното. Не е на BG но все пак е упътване. Ако все пак някой разполага с BG - такова ще се зарадвам още повече. Цитирай
yassen-te Отговорено Юни 16, 2012 Отговорено Юни 16, 2012 Благодаря за горното. Не е на BG но все пак е упътване. Ако все пак някой разполага с BG - такова ще се зарадвам още повече. Привет!До сега такова упътване на Български не е съществувало.Най-бързото откриване на функциите е по-скоро "ровенето" в самият инструмент,отколкото търсенето в упътването му 1 Цитирай
bras72 Отговорено Юни 19, 2012 Отговорено Юни 19, 2012 Ясен е прав ,ровене му е майката .Самото меню е интуативно и ако схванеш логиката, според мен няма да ти е трудно да се оправиш Цитирай
programista Отговорено Юни 20, 2012 Отговорено Юни 20, 2012 преди месец -два бях гледал в youtube един туториал в 8 части за Motif (ES мисля е беше).. на японски . и въпреки, че не разбирам езика мисля, че това е най-полезното нещо, за запознаване с възможностите на този клавир.. От 2 дена го търся за да ти пратя линка, но за съжаление не мога да го открия. Цитирай
Doctor Van Dark Отговорено Юни 22, 2012 Автор Отговорено Юни 22, 2012 Ами, ОК. Значи 'ровене' в инструмента и ровене в YouTube... 10х на Програмиста за търсенето! Почвам и аз да търся кат хамав. Цитирай
yassen-te Отговорено Юни 28, 2012 Отговорено Юни 28, 2012 Търсейки ефектите,ще откриеш невероятно много нови и неподозирани възможности на инструмента Цитирай
programista Отговорено Септември 27, 2012 Отговорено Септември 27, 2012 Темата е стара и сигурно вече си motif гуру , но все пак да пусна един линк , че тук му е мястото. Намерих ръководство на български за Yamaha MO6/ MO8 . Някъде четох че управлението на МО6/8 е на 90% същото, като на батко им MOTIF ES, така че мисля че ще е от полза за неговорещите английски собственици на MOTIF / MO. http://www.pro-technica.com/public/MANUALS/YAMAHA/MO6_MO8_bg.pdf Поздрави!! Цитирай
dani_hristov Отговорено Септември 28, 2012 Отговорено Септември 28, 2012 Търсейки ефектите,ще откриеш невероятно много нови и неподозирани възможности на инструмента Това е истина, колкото повече търсиш и пробваш, толкова повече ще откриеш. Не всичко е в упътването, усети изнтрумента и действай. Цитирай
Recommended Posts