Jump to content
Българският форум за музиканти

bras72

Members
  • Мнения

    121
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    пиано китара

bras72's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Обществена Репутация

  1. Е къде е kronos къде са Korg Krome и Yamaha MOXF !? имам korg kronos 88 и yamaha motif xs и разликата между двата е голяма в полза на kronos ,а ти правиш сравнение между кон и кокошка
  2. bras72

    Hallelujah - Leonard Cohen

    ами фалшивата китара?!
  3. bras72

    Roland RD-800

    Знам ,че не му е тук мястото, но аз си продавам стейдж пианото ROLAND FP 7,мисля че клавиатурата е същата като на Roland RD-800.Продавам го за 1600 лв, в отлично състояние. Успех!
  4. Извинявай сега прочетох за ограничения бюджет .Забрави!
  5. Помисли и вълху моето предложение ROLAND FP 7 -1500 лева! Продавам го само защото си взех korgkronos ,но въпреки 5000 лева дадени за него ,не мога да кажа ,че клавиатурата е по добра от таза на роланда.
  6. bras72

    Bruce Hornsby - The Way It Is

    неритмично опитче.
  7. bras72

    Фендер Теле

    Здравейте ,да изтупам темата Първо искам да благодаря на ciriljhonson ,всичко което беше написал се потвърди на 100%. Значи вида на китарата беше доста занемарен,абе освен одраскванията самата китара си беше мърлява .Продавачът не си беше направил трудът дори да я поизбърше, което мен ме подразни.Самата китра си е BLADE и само грифът е телекастерски .Шумът от адаптрите беше повече от колкото очаквах и като цяло китарата не ми беше удобна ,-струните бяха високи ,самите те бяха доста стари и G нямаше как да звучи вярно ,абе разочарование ! Самия звук не беше лош имаше си плътност ,състейн но не беше това което очаквах .Продавачът беше направил описание,но се хванах за това ,че заглавието на обявата е подвеждащо ,защото на практика това не е фендер телекастер от 1993 година и от ebey ми уважиха възражението .Сега китарата пътува обратно към Манчестер и се надявам всичко да мине благополучно и да си върна парите .
  8. талантлива си !продължавай.
  9. bras72

    Фендер Теле

    пристига в понеделник. Ще споделя ,разбира се. Благодаря на всички!
  10. bras72

    Фендер Теле

    Да пичове ,в демото тук ,не можах да доловя онзи изразен булсарски мек звук на американския телекастър ,дано поне не звучи по зле .
  11. bras72

    Фендер Теле

    ciriljhonson ,извинявай не можах да разбера китарата според теб с актина или пасивна електроника е?
  12. bras72

    Фендер Теле

    Здрасти, благодаря на всички. НЕ съм китарист - пианист съм ама като всички клавиристи имам афинитет към китарата ,та подрънквам .най- вероятно съм се прецакал.Исках оритинално американско теле .Заложих по някаква интуиция ,както прява всеки път и досега не съм се подлъгвал .от ebay съм си купил всички клавири и то клавири струващи тук от 5000 до 90000 лева като yamaha motif xs и наскоро korgkronos .И от двата инструмента съм супер доволен и са като нови.За съжаление с китарите не е така ,въпреки ,че акустичната ми такамине пак е от там .Дано и този път интуицията не ме подведе .
  13. bras72

    Фендер Теле

    http://www.ebay.co.uk/itm/291110558243?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648 Здравейте! Фен съм на тези китари и на сляпо си взех тази от линка от ebay. Някой чувал ли е такава с активни пикапи ,ако има впечетления моля да сподели. Успех на всички китаристи!
  14. bras72

    Sustain pedal

    Първо трябва да изключиш синта ,да извадиш жака на педала,отново да вкараш жака и чак тогава да включиш свиркатА,това важи за всички машинки дето нямат в менюто опция за смяна на поляритета
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.