Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Така ето го и развитието на цялата ситуация.

Обадих се на телефона указан в сайта , жената беше като тресната като и казах :D .

Жената беше учтива каза за първия работен ден да го донеса в магазина или ще минат най-вероятно да го вземат.

Аз и казах , че и сега мога да го занеса в магазина и съответно го занесох в магазин Динакорд на 5-те кюшета.

Човека беше учтив залепи гаранцията за кашона и каза, че в първия работен ден другата седмица ще го погледнат в сервиза.

А сега видях , че и на мейла са ми отговорили , в него Г-н Савов пише че ще го сменят в сряда и се извинява за неудобството.

Силно се надявам всичко да приключи благополучно.

Междувременно сменяйки струните на акустичната ми китара, ми се счупи едно от струнните щифтчета .

Тия дни просто ме е навестил страшен китарен карък . :wallbash:

Отговорено

...ето поради това именно не бих заложил на Бугера...на звук може и да го докарват ама с надеждността изглажда никакви ги няма...не си струват рисковете...вземе да те остави на важен концерт и иди се оправяй после...не че не може да се случи с маркова техника...ама все пак...

Отговорено

Така, така, но нали затова плащаш и по-малко пари т.е. трябва да си наясно с рисковете :). Аз продължавам вече две години да нямам проблеми с моята глава, а и други познати, които имат други Бугери, но пък си ги и пазим. И като говорим за елитни марки - не казвам, че Бугерата е по-качествена от Меса и т.н., в НИКАКЪВ случай, но и при тях ги има тия неща - на една Меса и се бяха разбъзикали лампите, заради вибрациите от кабинета, а впоследствие разбрах, че се е случвало и на друга Меса - сега да тръгнем да изкарваме име на Месите ли? :D

Отговорено

Хората от Динакорд и специално Ники Савов са коректни и любезни. Сигурен съм, че няма да имаш проблем и скоро ще можеш пак да се радваш на покупката си.

Отговорено

Май не е трябвало да правиш нищо преди да провериш първо говорителя с друг усилвател да не е заминал или да не му са се разхлабили кабелните обувки - поне да изключиш тази възможност. Без товар на тая ламБа може и да си и изпържил трафа. Ако е говорител - поне ще знаеш какво да гледаш, когато Бугерата ти направи пак проблем :greenball:

Ако се пръжне трафчето без товар обикновено смърди на изгоряло,а той не е писал такова нещо.

Въобще не му давай съвети да пипа нещо,че български търгаш тябва с клизма да го накараш да оправя гаранции и да не те убеди,че ти си преебал боклука,който ти е продал.

Предполагам,че този магазин не е такъв както се развиват нещата и това само може да ни радва :cheers2:

Отговорено

леле четох цялата тема и определено смятам, че тези дни е добре да не си бараш играчките, а да идеш за една риба например или да се качиш на витушътъ ;)

и понеже е добре човек да гледа положително радвай се че не ти се случва това в службата, че не знам

Отговорено (Редактирано)

хайде стига глупости разбрахме вече

п.п. да не говорим, че аз не съм чул една бугера да се пре-продава .. явно хората са си доволни

Редактирано от MasterOfDisaster
Отговорено

^ Да се надяваме , че и аз ще имам тази възможност да остана доволен.

Миризми на изгоряло не е имало , само на миризма на кожа, която умириса цялата стая.

Като миризма на ново , а тя каква взе, че стана.

Сега ако е нещо малко, като изхлузена обувка от говорителя ще се гръмна честно.

Отговорено

хайде стига глупости разбрахме вече

п.п. да не говорим, че аз не съм чул една бугера да се пре-продава .. явно хората са си доволни

Глупостите ги говориш ти!Ето мнение на човек, който разбира много повече от теб.

http://forum.muzikant.org/topic/119012-iiaaiey-ca-eaiia-bugera/page__view__findpost__p__737873

Отговорено

Интересно, пич, дали си си правил сметката колко ще ти излезе една бугера + ремонтите й, евентуално и дали ще изравни и мине the real thing, ако звука те задоволява. Аре да не говорим наизуст ;)

Отговорено (Редактирано)

Аз лично не желая усилвател на ,който да пресмятам ремонтите и колко съм спестил ,за да не си купя качествен такъв!Така че наистина наизуст не ми се говори! А що се отнася до качеството на звука може доста да се поспори.

Редактирано от Dean
Отговорено

"На вкус и цвет товарищей нет" ,казват братушките...Много ясно,че с трици маймуни не се ловят,но всеки,решил да инвестира в марката би трябвало да е наясно с качеството...което има доста добро съотношение с цената.Несериозно е да се хули даден бранш с доказателства като "...чух...","...мой познат има..." и т.н.Аз лично съм имал над 25 различни продукта на Behringer (произнася се БЕРИНГЕР на български,немското произношение е малко по-различно),от които нито един не е давал дефект поради некачествена изработка,а понастоящем ползвам три,единият от които е китарно кубе V-TONE GM108 - работи перфектно втора година ,и ако друг производител с наложено имe може да се похвали с цената от около 90лвза нов продукт(толкова струваше,когато го купувах) -шапка му свалям.

Отговорено

Хората, занимаващи се професионално с музика, явно не ни разбират нас, на които това им е хоби. Всичките ми музикални неща са от по-евтинките, защото за мен това са пасиви - не ми изкарват пари; затова и няма да ги сменя в обозримо бъдеще. Иначе имам възможност... просто в момента няма смисъл...

Отговорено

Мда, също и хората, за които да хвърлиш с лека ръка 3-4 бона и да ги занемариш в шкафа след някоя година, "къде не ги даваш няколко хилядарки" :)