Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте! Искам да Ви питам нещо. Предстои ми да ми купят кубе, ама аз си мисля дали по-добър вариант ще е ако си купя процесор и свиря на обикновена тонколона. Не съм много наясно с нещата .. затова питам дали в процесора има усилвател защото май като се включа директно към тонколоната няма да излезе нищо...

Отговорено

Едното не замества другото. Купи си кубе без ефекти заедно с процесор или си вземи кубе с някакви вградени ефекти и не си взимай процесор. Но тонколона няма да свърши работа. Разнообразието при процесорите за бас от друга страна е по-малко отколкото при тези за китара, така че по-лесно ще се ориентираш. В крайна сметка нещата опират до личен вкус.

Отговорено

Ти сам си казваш, че не си наясно с нещата, а и от написаното това се потвърждава. Почти всеки отговор би породил само нови и нови въпроси у теб и се съмнявам някой да има търпението да ти преразказва стотиците килобайта полезна информация, която можеш да изчетеш сам ако се разровиш в старите теми :)

Успех

Отговорено

Кубета имат църквите. Това, което ти трябва се нарича "комбо-усилвател" и НЕ, процесор няма да ти свърши работа. След като сега започваш, ефекти не са ти необходими, така че взимай комбото и залягай над упражненията.

• Like 2
Отговорено

Yves :godbless:

blr :godbless:

За жалост не им се чете на младите. Обаче веднага възприемат жаргонните термини на устройствата за свирене....... :secret:

Отговорено

Ако си купя кубе без ефекти и процесор...цените са проблем. Ако си купя кубе с вградени ефекти има ли гаранция че ще са качествени...И по принцип имам кубе, но е доста старо..

Отговорено

Темата е за заключване според мен. Задават се неясно формулирани и не толкова смислени въпроси.

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.