Jump to content
Българският форум за музиканти

Помощ при покупка на процесор


cocept

Recommended Posts

Здравейте! Искам да Ви питам нещо. Предстои ми да ми купят кубе, ама аз си мисля дали по-добър вариант ще е ако си купя процесор и свиря на обикновена тонколона. Не съм много наясно с нещата .. затова питам дали в процесора има усилвател защото май като се включа директно към тонколоната няма да излезе нищо...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едното не замества другото. Купи си кубе без ефекти заедно с процесор или си вземи кубе с някакви вградени ефекти и не си взимай процесор. Но тонколона няма да свърши работа. Разнообразието при процесорите за бас от друга страна е по-малко отколкото при тези за китара, така че по-лесно ще се ориентираш. В крайна сметка нещата опират до личен вкус.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти сам си казваш, че не си наясно с нещата, а и от написаното това се потвърждава. Почти всеки отговор би породил само нови и нови въпроси у теб и се съмнявам някой да има търпението да ти преразказва стотиците килобайта полезна информация, която можеш да изчетеш сам ако се разровиш в старите теми :)

 

Успех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кубета имат църквите. Това, което ти трябва се нарича "комбо-усилвател" и НЕ, процесор няма да ти свърши работа. След като сега започваш, ефекти не са ти необходими, така че взимай комбото и залягай над упражненията.

  • Like 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако си купя кубе без ефекти и процесор...цените са проблем. Ако си купя кубе с вградени ефекти има ли гаранция че ще са качествени...И по принцип имам кубе, но е доста старо..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.