cocept Публикувано Април 26, 2012 Share Публикувано Април 26, 2012 Здравейте! Искам да Ви питам нещо. Предстои ми да ми купят кубе, ама аз си мисля дали по-добър вариант ще е ако си купя процесор и свиря на обикновена тонколона. Не съм много наясно с нещата .. затова питам дали в процесора има усилвател защото май като се включа директно към тонколоната няма да излезе нищо... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bmo Отговорено Април 26, 2012 Share Отговорено Април 26, 2012 Едното не замества другото. Купи си кубе без ефекти заедно с процесор или си вземи кубе с някакви вградени ефекти и не си взимай процесор. Но тонколона няма да свърши работа. Разнообразието при процесорите за бас от друга страна е по-малко отколкото при тези за китара, така че по-лесно ще се ориентираш. В крайна сметка нещата опират до личен вкус. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Април 26, 2012 Share Отговорено Април 26, 2012 Ти сам си казваш, че не си наясно с нещата, а и от написаното това се потвърждава. Почти всеки отговор би породил само нови и нови въпроси у теб и се съмнявам някой да има търпението да ти преразказва стотиците килобайта полезна информация, която можеш да изчетеш сам ако се разровиш в старите теми Успех Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Април 26, 2012 Share Отговорено Април 26, 2012 Кубета имат църквите. Това, което ти трябва се нарича "комбо-усилвател" и НЕ, процесор няма да ти свърши работа. След като сега започваш, ефекти не са ти необходими, така че взимай комбото и залягай над упражненията. 2 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iliev.p Отговорено Април 27, 2012 Share Отговорено Април 27, 2012 Yves blr За жалост не им се чете на младите. Обаче веднага възприемат жаргонните термини на устройствата за свирене....... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cocept Отговорено Април 27, 2012 Автор Share Отговорено Април 27, 2012 Ако си купя кубе без ефекти и процесор...цените са проблем. Ако си купя кубе с вградени ефекти има ли гаранция че ще са качествени...И по принцип имам кубе, но е доста старо.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Април 27, 2012 Share Отговорено Април 27, 2012 Темата е за заключване според мен. Задават се неясно формулирани и не толкова смислени въпроси. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts