Baby Thomas Отговорено Юли 21, 2012 Отговорено Юли 21, 2012 Разлика между 16/44 и 24/96 (flak/mp3/wave/whatever) финализиран микс я има, я не. Но когато 50 трака са записани на 16/44 или 24/96... Тоест ако запишеш всички тракове с високи sample rate/bit depth и ги експортнеш в 16/44 и после 24/96 разлика и да е има ще е много по-малка, отколкото ако са записвани в 16/44. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Юли 21, 2012 Отговорено Юли 21, 2012 я ме светни откъде ги теглите хубавите флакове, че аз почти всичко, което свалям го виждам, че е 50 мегабайтова mp3-ка може и на лс Най-вече rutracker.org, понякога и demonoid.me. Повече от първия, винаги има много сийдъри. 1 Цитирай
7thString Отговорено Юли 21, 2012 Отговорено Юли 21, 2012 тенкю. Baby Thomas, да да, то това го обсъждахме, че суровия материал винаги е по-добре да е по-качествен. На готов трак, горе казах, че аз лично не мога да преценя дали усещам някаква разлика. Много зависи и на какво се плейва тоя файл - там на ръба се прилага high cut филтър, който ако е прекалено рязък, се получават дефекти, които са чуваеми Цитирай
nedko Отговорено Август 8, 2012 Отговорено Август 8, 2012 Ами това ми е въпросът. Чета, че най-добре да се полза 44 100 защото такъв е рейта на CD-тата. Обаче кой ти ползва CD-та в днешно време? Казвайте кой какво и защо Аз ползвам 48 KHz 32bit floating point. floating point защото така работи JACK. Бих записвал на 96 KHz ако можех. Най-добре директно floating point, но и 24 бит е добре. Цитирай
Recommended Posts