Bobobby Отговорено Април 22, 2012 Отговорено Април 22, 2012 Случайно попаднах на темата, стана ми интересно и я прочетох цялата. С Боби Сотиров сме приятели от деца, свирили сме заедно и мога да ви кажа, че е много добър музикант с голяма рутина. Завършил е академията, работил е с музиканти като Линча, Димо и тн. за жалост повечето от години не живеят в България. Самия той свиреше години наред само в чужбина ( от 1-2години се задържа тук ). По самата тема не мога да взема отношение, защото първия клип не можах да го видя не е достъпен. Все пак това е музикантски форум и мисля, че всички трябва да имаме колегиални отношения.
rockfire Отговорено Април 22, 2012 Отговорено Април 22, 2012 Ако идеята е да се покаже нещо техника или нещо друго -не мисля ,че се получава на първото демо!Според мен в ЦМИ не са в час с нивото на музикантите китаристи извън центъра!И това демо според мен не трябва да се показва тук в този форум!Има вероятност да откаже евентуални кандидати за обучение! И аз съм на мнение ,че по-добре е да се затвори темата! ------------------------- П.с. В спора се ражда истината , но имаме ли нужда от нея сега ,точно от тази тема?
emosms Отговорено Април 22, 2012 Отговорено Април 22, 2012 (Редактирано) Има страхотни музиканти, които нито шредват, нито има особена нужда да шредват, за да свирят хубава и смислена музика. Но ако става въпрос за шредване и sweep picking, простоo... Cъщо, има страшно много китаристи, които пренебрегват много други аспекти в музикалното си развитие, за да могат (eвентуално ) да достигнат и поддържат форма в това. Иска си своето . Редактирано Април 22, 2012 от emosms 1
kolio_k Отговорено Април 22, 2012 Отговорено Април 22, 2012 Не искам да давам акъл на никого, но мисля, че темата отдавна е наливане от пусто в празно! Всички казахме каквото мислим, да го оставим вече човека на мира. Хубаво прави, че записва видеота, така всеки който е иска да ходи на уроци, може предварително да добие представа за бъдещия си преподавател. 2
Recommended Posts