DILETANT Отговорено Април 20, 2012 Отговорено Април 20, 2012 ^ Абе според мен, сигурно са го почерпили в магазина, та затова синхрона му бега.
Cutthroat Отговорено Април 20, 2012 Отговорено Април 20, 2012 Сакън човек да не пусне нещо непредставително всичките разбирачи ще се изредят да се подиграят. Искам да вметна, че Борис Сотиров ми е преподавал и докато със сигурност не свири като Ингви, то едва ли има много хора сред вас, които могат да свирят кънтри и блус като него. Освен това държа да подчертая, че между преподавателските и професионалните умения не съществува чак толкова съществена корелация, колкото някои от вас си мислят.
plamensb Отговорено Април 20, 2012 Отговорено Април 20, 2012 Половината колеги от форума могат да научат Б. Сотиров как да изсвири това, което се опитва да ни покаже...
lyu_records Отговорено Април 20, 2012 Отговорено Април 20, 2012 (Редактирано) Колега при това има действително много хора, които свирят неща на Ингви далеч ма далеч по добре от това което е на клипчето. Идеята е следната: не мжеш да си сложиш етикет, че си учител по китара и да звучиш замазано. Явно това не е неговия стил но човек мисли преди да направи видео което всъщност се првръща в неговата визитна картичка. Редактирано Април 20, 2012 от lyu_records
Viper-X Отговорено Април 21, 2012 Отговорено Април 21, 2012 до сега търсих думите, и ето колегата lyu_records ги намери
Fats Отговорено Април 21, 2012 Отговорено Април 21, 2012 Мисля, че е редно след като се оказа, че тук във форума е пълно с виртуозни китарни майстори, да погледаме тяхно видео, да послушаме и сравним. Иначе всичко остава в сферата на пъчене и празни приказки. Хайде и по-живо, че нямам търпение да се насладя на виртуозното им свирене. Видео, не празни приказки.
7thString Отговорено Април 21, 2012 Отговорено Април 21, 2012 Ми то има, бе, пич Това, че ти си кон с капаци и не си отварял съответните раздели на форума не е наш проблем. Аз само на прима виста се сещам за поне 10, които можеш само да се молиш някой ден да решат да споделят таланта си в уроци.
Cutthroat Отговорено Април 21, 2012 Отговорено Април 21, 2012 (Редактирано) Подозирам, че 10-те за които са сещаш едва ли са сред тези, които пишат в тази тема Не е задължително да си гуру за да обсъждаш чуждите умения, но това тук отдавна вече не е обсъждане. Почти никой не каза думичка за второто видео например. Всички повтарят едно и също, което беше казано още в началото и се чувстват големите разбирачи. Едит: и преди някой да каже, че не обсъжда второто видео щото първото е основната тема, то аз съм сигурен, че ако бяха пуснати в обратен ред пак щеше да има 2 страници със подигравки. Аз лично се надявам поне подигравките да имат такъв ефект, че от ЦМИ да внимават какво и къде пускат. Редактирано Април 21, 2012 от Cutthroat
7thString Отговорено Април 21, 2012 Отговорено Април 21, 2012 (Редактирано) Не си прав. Мен второто ме изкефи, въпреки, че съм много далеч от този стил. Както се спомена, във второто видео човека му личеше, че е спокоен и в свои води. Хората трябва да се научат, че не сме в 80-те, а живеем в информационна ера и всяко твое произведение, което изцъкаш в публичното пространство е реклама за теб - в позитивен или негативен смисъл. Българите са особено некадърни в граденето на имидж. Наскоро четох едно CV на една 40 годишна жена - верно ли?! Ми то никъде не пише какво реално може да прави съответния човек, и това е било всъщност стандартния формат на т.нар. автобиография... Редактирано Април 21, 2012 от 7thString
AzSumTuk Отговорено Април 21, 2012 Отговорено Април 21, 2012 Почти никой не каза думичка за второто видео например. Всички повтарят едно и също, което беше казано още в началото и се чувстват големите разбирачи. Не е изненадващо. Доста по-лесно е да се пише негативно, отколкото позитивно. Съмнявам се да има човек, за когото това правило да не важи. Иначе на мен втория клип ми хареса много повече, естествено. Звучи по-добре, а и е истински урок, което е важно.
atanas_shishkov Отговорено Април 21, 2012 Отговорено Април 21, 2012 (Редактирано) Наш съфорумник свири блус в стил Малмстийн - приятно слушане : http://www.youtube.com/watch?v=XI04GhELzQQ Никой не оспорва CV-то и капацитета на г-н Сотиров, просто той трябваше да се фокусира в чикен пикин` и блус свиренето, където определено е в свои води! Вторият клип лично на мен ми хареса! Редактирано Април 21, 2012 от atanas_shishkov
emosms Отговорено Април 21, 2012 Отговорено Април 21, 2012 (Редактирано) Да! YNGWIE308 e стил ингви нали, темичката е от тоя стил, ама стил ингви е, oсвен леко досаден неокласицизъм, също... безкомпромисна и убийствена техника и чисто свирене иначе по скоро звучи като ... някой които тепърва се упражнява в шрединг. - може би е стил yngwie goes punk Второто видео, топ перформънс Редактирано Април 21, 2012 от emosms
lyu_records Отговорено Април 21, 2012 Отговорено Април 21, 2012 Колега @Cutthroat след първата демонстрация трябва да благодариш на колегите във форума, че са имали търпението да изгледат и втория клип. И не си прав че втория клип не е оценен от колегите, много хора казаха, че им харесва и на мен ми харесва (което си е хубаво си е хубаво). Тук във форума има много изруди, които могат да свирят доста добре и това не означава, че трябва да се изтипосват на видео по нета. И не можеш да кажеш, че хората които са плюли по клипа не могат да свирят защото не ги познаваш. Което си е истина си е истина е го на: Първия клип е зле втория е много готин. Разбирам че ти е учител и го защитаваш но когато е пуснато нещо за обсъждане и оценяване то се обсъжда и оценява!
Cutthroat Отговорено Април 21, 2012 Отговорено Април 21, 2012 На никого за нищо не трябва да благодаря и не съм казал, че всички, които са изказали мнение не могат да свирят. И аз съм на мнение, че първият клип е ужасен и много непредставителен и че всеки сам си носи последствията за това, което качва из нета. Но е факт - стана ми криво, защото го познавам.
Fats Отговорено Април 21, 2012 Отговорено Април 21, 2012 Много ми е интересноо какво е изсвирил 7-струнният отворко, който си позволява да се държи меко казано неприлично. За да си позволиш да сипеш простотии по нечий адрес, трябва да си поне равен по можене с него. Не се занимавай с мен, а отиди на уроци при 10-те си любимци. И ми е чудно защо досега не е реагирал никой от хиперактивните в други случаи модератори. 3
Recommended Posts