delmaro Публикувано Април 15, 2012 Публикувано Април 15, 2012 Здравейте някой пазарувал ли е от този сайт като цяло има и много китари на много много ниски цени ? По скоро ме интересува не какво е качеството колкото дали някой е пазарувал и дали реално пристигат артикулите до бг, защото на повечето стоки има free shipping worldwide . Цитирай
presly Отговорено Април 16, 2012 Отговорено Април 16, 2012 Конкретно от този сайт не съм пазарувал, но редовно си поръчвам разни боклучки от dealextreme.com - пристигат си нещата без проблеми. Интересното при китайските сайтове за интернет търговия е странния факт, че правителството им поема пощенските разходи, та наистина плащаш това, което виждаш написано на сайта. Цитирай
Pavlin_sv Отговорено Април 16, 2012 Отговорено Април 16, 2012 (Редактирано) http://product.madei..._13058536.shtml Здравейте какво мислите за китарите от този сайт .Тази поне визуално е като на Стийв Вай от клипа bad horse има и още много които съм си харесал , но се притеснявам как може да са на такива цени ,от шперплат ли ги правят ? Ясно , че в Китай работната ръка е по-евтина , но чак пък толкова ... Редактирано Април 16, 2012 от Pavlin_sv Цитирай
delmaro Отговорено Април 16, 2012 Автор Отговорено Април 16, 2012 да от deal-a и аз пазарувам до сега не съм имал проблеми. Цитирай
golfabitch Отговорено Април 16, 2012 Отговорено Април 16, 2012 Китарата е копие нормална и е цената според мен . Цитирай
delmaro Отговорено Април 16, 2012 Автор Отговорено Април 16, 2012 (Редактирано) Айде, че и на мен ми е интересно. То е ясно, че е копие и че предполагаемо са правени с по- некачествени части и може би от шпертплат и т.н., но дали реално някой си е купил от там та да каже дали гаданията ни са верни и струват ли си парите тея китарки и държът ли някакво ниво (поне на марките в тоя ценови диапазон) или са на нивото на Stagg.... Редактирано Април 16, 2012 от delmaro Цитирай
blr Отговорено Април 16, 2012 Отговорено Април 16, 2012 Нека не прозвучи грубо, но защо се занимавате с глупости? Никой не може да ти каже какво ще е качеството на това менте, но има голяма вероятност да е ужасно или китарата да е дефектна. В най-добрия случай ще се сдобиеш с китара с посредствена изработка и некачествени части. Цената... сметни си мито +ДДС и ще ги докараш до към 400 лв. Убеден съм, че за тези пари можеш да се сдобиеш с далеч по-приличен инструмент от магазин в България или Европа (Томан), да не говорим ако следиш обявите в този форум. 6 Цитирай
delmaro Отговорено Април 16, 2012 Автор Отговорено Април 16, 2012 Е какво мито то патува като пощенска пратка (подарък) както пратките от dealexteme не вярвам мита да има Цитирай
serverluncher Отговорено Април 16, 2012 Отговорено Април 16, 2012 Подкрепям @blr с две ръце. Това да си поръчаш китара без да си я виждал, не си е работа. Цитирай
delmaro Отговорено Април 16, 2012 Автор Отговорено Април 16, 2012 Че на мен 100 % от китарите ми така са поръчани от форума не съм ги виждал/пипал идват при мен земам ги, но или ще са чукнати или праве ще са износени или пък болчета ще са ръждясали, не е пълно удоволствието. Цитирай
rockfire Отговорено Април 16, 2012 Отговорено Април 16, 2012 Много ниски и качество... Ако гледаш тъй наречените копия или реплики на известни марки китари за 200-300$ ....дали ще има качество... Цитирай
serverluncher Отговорено Април 16, 2012 Отговорено Април 16, 2012 ...или ще са чукнати или праве ще са износени или пък болчета ще са ръждясали, не е пълно удоволствието. Ето още едно камъче в твоята градина. Преди да ги видиш и да просвириш на тях няма как да си сигурен че са читави. Цитирай
delmaro Отговорено Април 16, 2012 Автор Отговорено Април 16, 2012 Тва имах предвид, че даже и от форума да ги купя от хора дето се славят с авторитет (примерно) не е гаранция, че китарата ще е читава или че ще ми е удобна или че ще е в перфектна визия и състояние. Аз лично бих рискувал, и съм на принципа или ново или нищо. А от китайците лошо не съм видял за сега, за китари все още незнам, но доста други неща съм си купувал и ще продължавам да купувам защото е ефтино и ми върши работа. А щом едно нещо ти върши работа няма значение дали е сенхайзер за 50 или за 10лв(примерно). Цитирай
serverluncher Отговорено Април 16, 2012 Отговорено Април 16, 2012 Е тука вече няма как да не се съглася. Цитирай
Slide Отговорено Април 16, 2012 Отговорено Април 16, 2012 (Редактирано) Ами тогава давай смело и купувай, пък квото излезе в крайна сметка. 250 кинта все ще и вземеш в България, освен ако не е с дефект, който изисква сериозна професионална намеса. Ето едно видео на "Chibanez". Човека си казва - сменил е флойда, както и заключването (нът-а), защото метала се е изкривил около струната и на практика не оказвал никакъв натиск върху нея. Пък и оригиналния не е държал настройка. Както писаха по-горе, една такава китара след всичките такси, които трябва да платиш, докато си я вземеш у вас, ще излезе около или над 400лв. Ето още една: http://www.dhgate.co...e9ee132ea5.html За тия сайтове обаче съм чувал някакви неща как изменят в последния момент условията, искат още пари заради някакви законови пречки и такси (от страна на китайското законодателство), изискват плащания по MoneyGram и други такива. В крайна сметка - защо да дадеш тия пари за китара с неясен произход и качество, като можеш да си позволиш нещо за 100-на лв. отгоре, като http://www.thomann.d..._classic_pw.htm Дори сериозно обмислям дали да не си взема точно такъв Крамер. Тоест, обмислям дали да не се обвържа с банката за една година, а те да ми финансират покупката, че 540лв. не се вадят как да е на един път. Въобще това с китайските евтини китари не мисля, че трябва да стой на дневен ред, след като повечето големи марки имат вече китари в ниския ценови клас. Спокойно можеш да си купиш Squier (като евтин евивалент на Fender), Ibanez, Jackson, ESP, Kramer, Charvel, Epiphone (като евтин еквивалент на Gibson) за цена от около 400-500лв. (Не че те са USA made - пак са Чайна - но застава с някакво име зад тях, а не неизвестен производител и търговец. Тая снимка е може би на най-читавата и хубаво изглеждаща - а какво ще ти пратят). Плюс това, нали при покупка по нета имаш 7 дневен срок, в който можеш да върнеш продукта, ако не ти хареса. Това при чайна търговците на дали го има. Ако вече въпроса опира по-скоро до 300 и по-малко пари, там вече не можем да говорим за качество и да имаме очаквания. Преди няколко седмици ходих до Гема мюзик и свирих на: http://gemamusic.net...mid=138&lang=bg Много ми хареса и беше много удобна. Сет-нек, лъщи, че чак направо... Имаше седеф по нея, абе лудница. Човека беше готов да ми я даде за 249лв. Бих я взел веднага, но просто не търся такъв тип китара. Редактирано Април 16, 2012 от Slide Цитирай
Recommended Posts